Δεύτερο scanner X-RAY θα αποκτήσει το Τελωνείο των Κήπων

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Ιανουαρίου 2019
389 0

Ένα ακόμη σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, αναμένεται να αποκτήσει το Τελωνείο των Κήπων.

Όπως ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, παρευρισκόμενος στην κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης στην Κομοτηνή, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση νέου scanner X-RAY.

Την πρωτοβουλία στήριξαν τα Επιμελητήρια της περιοχής μας, καθώς επίσης και η ΓΣΕΒΕΕ, ενώ η υλοποίηση της παρέμβασης θα γίνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017 τοποθετήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων το πρώτο σύγχρονο scanner X-RAY, χάρη στο οποίο τα στελέχη του Τελωνείου κατόρθωσαν να εντοπίζουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων κάθε είδους, που επιχειρούταν να μπουν ή να φύγουν λαθραία από τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ inkomotini.news

Σχετικά άρθρα

Εισηγήτρια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη γεωθερμία η Νατάσα Γκαρά

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαρτίου 2019 0
– Ξεκίνησε σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η συζήτηση του νομοσχεδίου “Έρευνα, εκμετάλλευση και διαχείριση του γεωθερμικού δυναμικού της…

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Οκτωβρίου 2018 0
19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Στο φετινό εορτασμό για την απελευθέρωση της Σαμοθράκης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως…