Δεύτερο scanner X-RAY θα αποκτήσει το Τελωνείο των Κήπων

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Ιανουαρίου 2019
537 0

Ένα ακόμη σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, αναμένεται να αποκτήσει το Τελωνείο των Κήπων.

Όπως ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, παρευρισκόμενος στην κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης στην Κομοτηνή, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση νέου scanner X-RAY.

Την πρωτοβουλία στήριξαν τα Επιμελητήρια της περιοχής μας, καθώς επίσης και η ΓΣΕΒΕΕ, ενώ η υλοποίηση της παρέμβασης θα γίνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017 τοποθετήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων το πρώτο σύγχρονο scanner X-RAY, χάρη στο οποίο τα στελέχη του Τελωνείου κατόρθωσαν να εντοπίζουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων κάθε είδους, που επιχειρούταν να μπουν ή να φύγουν λαθραία από τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ inkomotini.news

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Φαλέκας: “Μια διαχρονική ”ζεστή” προσφορά από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει εφέτος στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης , στο Αρίστηνο της Δημοτικής ενότητας Τραϊανούπολης…”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης , Ενεργιας και Φυσικών Πόρων κ. Γιάννης Φαλέκας: Μια διαχρονική ”ζεστή” προσφορά από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης…

Ποιοι είναι οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2020 0
έσσερα ενδιαφερόμενα μέρη υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση συμμετοχής σε ποσοστό τουλάχιστον 67% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Οργανισμός…