Διδυμότειχο: Στο 3ο  Δημοτικό Σχολείο θα στεγαστεί το τμήμα Ψυχολογίας την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23

Δημοσιεύτηκε στις: at 22 Ιουλίου 2021
48 0

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε το Σάββατο στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου η πρόταση του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου περί παραχώρησης στο ΔΠΘ του 3ου Δημοτικού σχολείου για τις ανάγκες στέγασης του υπό ίδρυση τμήματος Ψυχολογίας την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23.

Στην ίδια συνεδρίαση ψηφίσθηκε ομόφωνα η παραχώρηση του κτιρίου της ΔΕΥΑΔ (πρώην Εφορίας) για τις ίδιες ανάγκες όπως επίσης ομόφωνα ψηφίσθηκε η παραχώρηση στρεμματικής έκτασης στον χώρο των νέων Εργατικών κατοικιών για την ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης.

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις ο Σύλλογος Γονέων του 3ου ΔΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «διάλυση» του σχολείου, μιλά για μυστικοπάθεια, κρυφές κινήσεις και έλλειψη σεβασμού προς όλους, διαβεβαιώνοντας ότι θα κινηθεί με κάθε νομικό μέσο κατά της απόφασης αυτής.

ΠΗΓΗ www.ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

Επεισόδια στον φράχτη στον Εβρο – Δακρυγόνα και ξύλο ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές Πηγή: www.iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2015 0
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στις Καστανιές του Έβρου, όταν 500 περίπου νεαροί που συμμετέχουν στην κινητοποίηση του…

Η κακοκαιρία «Μέδουσα» έπληξε την Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2017 0
Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες στο βόρειο τμήμα της Σαμοθράκης προκάλεσε η κακοκαιρία «Μέδουσα» Από τις 5 το απόγευμα ξέσπασε καταιγίδα με χαλαζόπτωση πηγή βίντεο…