Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης , τον Μάιο και Ιούνιο 2020

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Ιουνίου 2020
112 0

α)Επανεκπαίδευση εθελοντών.

Ολοκληρώθηκε η επανεκπαίδευση των εθελοντών Υγείας στις 27 Μαΐου 2020 έπειτα από την προσωρινή διακοπή των εκπαιδεύσεων λόγω covid-19. Οι εθελοντές παρακολούθησαν τα μαθήματα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τη χρήση μάσκας και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου και διακόπηκε λόγω καραντίνας.

Β)Θερμομετρήσεις στο Π.Γ.Ν.Ε και στο Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης συνεχίζει  τη θερμομέτρηση των επισκεπτών και ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η δράση ξεκίνησε από τις 6 Μαΐου  2020 με τη συμμετοχή των εθελοντών μας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επίσης, συνεχίζεται η δράση θερμομέτρησης του προσωπικού και του κοινού στο Ειρηνοδικείο της Αλεξανδρούπολης, η οποία ξεκίνησε από τις 19 Μαΐου 2020. 

Γ)Υγειονομική κάλυψη ποδηλατοβόλτας

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και ο Αθλητικός Ποδηλατικός Σύλλογος Alexandroupolis Bike Team, διοργάνωσε στις 3 Ιουνίου 2020 ποδηλατοβόλτα  με τη συμμετοχή των πολιτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι εθελοντές της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψη για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών των ποδηλατών

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων στους 5 Δήμους του Έβρου, για ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2020 0
Την ψηφιακή του πλατφόρμα https://eservices.cityofathens.gr/  με συνολικά 27 ηλεκτρονικές εφαρμογές εξυπηρέτησης των πολιτών, παραχωρεί εντελώς δωρεάν ο Δήμος Αθηναίων στους 5 δήμους…