Εξηγήσεις του Αντιδημάρχου Διοικητικής μεταρρύθμισης και Οικονομικών υπηρεσιών κ. Γ. Κιζιρίδη για το θέμα της προμήθειας εξοπλισμού για την τηλεκπαίδευση των μαθητών

Δημοσιεύτηκε στις: at 25 Νοεμβρίου 2020
99 0

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής μεταρρύθμισης και Οικονομικών υπηρεσιών , κ. Γεώργιος Κιζιρίδης:

Σήμερα επέλεξα να μην μιλήσω ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά πουθενά για όσα εξελίχθηκαν εχθές..με σκοπό να καταλαγιάσει ότι εν τοις πράγμασι απεδείχθη..Και έτσι και έγινε και διαπιστώθηκε στην συνέχεια του λόγου το αληθές..

Ας μην ξεχνά κανείς ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν λειτουργεί διακριτά υπέρ κανενός αλλά συλλογικά με πρόταγμα την νομιμότητα, την διαφάνεια, την χρηστή διαχείριση των χρημάτων και των συμφερόντων των Δημοτών.

Άλλωστε το Δελτίο Τύπου που απέστειλα, σε όλα τα τοπικά Μέσα, περιέγραφε ξανάλεω την αλήθεια, την νομιμότητα, την διαφάνεια και την χρηστή και ορθή διαχείριση των χρημάτων των Δημοτών.

Κινηθήκαμε και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε το συντομότερο δυνατόν με βάση την νομοθεσία και όσα προβλέπουν οι σχετικές Π.Ν.Π. προς όφελος των μαθητών του Δήμου Αλεξανδρούπολης που δεν έχουν πρόσβαση αλλά πρέπει με την στήριξη όλων μας απρόσκοπτα να συμμετέχουν στην τηλε-εκπαίδευση.

Απόδειξη η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, οι από 20/11/2020 επιστολές των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και το από 25/11/2020 Δελτίο Τύπου του εν λόγω Συλλόγου που αποδέχεται επί της ουσίας ότι πέραν του Δήμου Αλεξανδρούπολης ουδείς άλλος έδειξε ενδιαφέρον και ότι ως Δήμος συμπεριφέρθηκαμε δικαια και με πλήρη νομιμότητα παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκαν..

ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!

Υ.Γ. Αυτά δεν τα αναφέρω με την ιδιότητα μόνο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά κυρίως ως Δημότης..

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο είχαν ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και o Αναστάσιος Δημοσχάκης

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Σεπτεμβρίου 2019 0
Συνάντηση με τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή είχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών…

Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα από τη Χώρα μας στην Τουρκία μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαρτίου 2017 0
Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα από τη Χώρα μας στην Τουρκία μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων Σε βάρος…