Επίσκεψη εργασίας Γ. Καΐσα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και σύσκεψη με την Διοίκηση και τους εργαζομένους του ιδρύματος

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Μαρτίου 2019
357 0

Επίσκεψη εργασίας στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και συσκέψεις με την Διοίκηση και τους εργαζομένους του ιδρύματος πραγματοποίησε την Τρίτη, 12 Μαρτίου του 2019, ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Καΐσας με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων και την περαιτέρω ενίσχυση του ιδρύματος μετά και την ψήφιση της αυτοτέλειας του Νοσοκομείου.

Ο κ. Βουλευτής στο πλαίσιο της επίσκεψης, επισκέφθηκε και την μονάδα αιμοκάθαρσης και συζήτησε με τους ασθενείς και το προσωπικό για την δυνατότητα δημιουργίας και 3ης βάρδιας ώστε να εξυπηρετούνται πλήρως όλα τα περιστατικά. Εντός των ημερών θα καθοριστούν από την Διοίκηση και τους εργαζόμενους οι άμεσες ανάγκες του ιδρύματος σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ώστε να προβλεφθούν θέσεις στις νέες προσλήψεις 2.500 μόνιμων εργαζομένων στα Νοσοκομεία.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Βουλευτής δήλωσε τα ακόλουθα:

«Επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σήμερα, μετά από συνεννόηση που είχαμε και είδα την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους ιατρούς και τον σύλλογο των εργαζομένων. Συζητήσαμε την καινούργια κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου και τέθηκαν αρκετά ζητήματα για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι άνοιξε ο δρόμος για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Με την αυτοτέλεια, χωρίζει από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και Διοικητικά και Οικονομικά. Σε αυτήν την κατεύθυνση ζήτησα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καθορίσουν τις άμεσες ανάγκες για το 2019 αφού μας δίνεται η δυνατότητα από τις 2500 θέσεις μονίμου προσωπικού να καθοριστούν αντίστοιχα θέσεις και για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Θεωρώ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού στάθηκαν στο αίτημα της κοινωνίας και ψήφισαν την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση και το ΚΙΝΑΛ καταψήφισαν με το να δηλώσουν παρών την αυτοτέλεια και ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Δημοσχάκης που ήταν παρών σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις μαζώξεις για την αυτοτέλεια, ψήφισε και αυτός παρών όπως και το κόμμα του. Τέτοια ασυνέπεια είναι πρωτοφανής για την περιοχή μας και δηλώνει βέβαια και το πολιτικό ποιόν του ανδρός.»

 

Σχετικά άρθρα

Επιπλέον μέτρα στήριξης των Δημοτών για την αποτελεσματικότερη προστασία από τον κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαρτίου 2020 0
Μετά από απόφαση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα στήριξης των Δημοτών…

Με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Νοεμβρίου 2015 0
Με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών Με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ε.Αποστολάκη επιστρατεύεται πλέον…