Η ΕΠΟΦΕ δεν συμμετέχει στην «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2018»

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Ιουνίου 2018
1014 0

 

 

Θέμα: «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2018».

 

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. δεν αποτελείται από ένα ή τέσσερα άτομα, αλλά από πλήθος συντοπιτών μας οι οποίοι αποτελούν μέλη των Συλλόγων της.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται, σύμφωνα με το καταστατικό της, μετά από σύγκλιση Συνελεύσεων. Στην περίπτωση της εκδήλωσης της Γιορτής Κρασιού, συγκλήθηκαν τρείς Συνελεύσεις στο τελευταίο διάστημα, στις οποίες συμμετείχαν 45 Σύλλογοι που εδρεύουν στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης και λήφθηκε ομόφωνα η απόφαση η οποία ανακοινώθηκε γραπτώς στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην Τ.Ι.Ε.Δ.Α. και τα Μ.Μ.Ε.

Η απόφαση αυτή εμμένει.

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε., δηλαδή οι Σύλλογοί της, αγωνίζεται για το καλό των μελών της και των πολιτών, διεκδικώντας πάντα την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και προϊόντος, καθώς και τη διοργάνωση οικονομικά προσιτών εκδηλώσεων στο κοινό.

Θέλουμε όσα λέγονται να έχουν αποδείξεις.

Τα γραπτά μένουν. Για το λόγο αυτό, παραθέτουμε ενδεικτικά τα παρακάτω συνημμένα έγγραφα μεταξύ πολλών, σχετικά με το σχεδιασμό της Γιορτής, καθώς και τις πάγιες προτάσεις και αιτήματά μας.

Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο της 8ης Αυγούστου 2017, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και αφορά τη ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ» κατόπιν πρόσκλησης του κ. Δημάρχου. Στη σύσκεψη συμμετέχουν: Δήμος Αλεξανδρούπολης, ΤΙΕΔΑ, Επιμελητήριο Έβρου, Σωματείο Καφέ-Εστίασης Αλεξ/πολης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Έβρου, Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης, ΕΠΟΦΕ κ.α.

Στη σύσκεψη μετά το 2:23′ ο κ. Δήμαρχος προτείνει τη διοργάνωση όλης της “Γιορτής Κρασιού 2018” από την ΕΠΟΦΕ και σε περίπτωση που αδυνατεί, θα την αναθέσει σε επαγγελματίες (ιδιώτες).

Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο για τη Γιορτή Κρασιού.

Για το μόνο που μπορεί κάποιος να μας «κατηγορήσει» είναι, η ξεκάθαρη θέση μας χρόνια τώρα και η επιμονή μας στο τι σημαίνει πολιτισμός, ήθος και παράδοση.

 

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

 

ΕΠΟΦΕ-9_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ”ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2018”_6.2018 ΕΠΟΦΕ-1_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ”ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2018”_6.2018 ΕΠΟΦΕ-3_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ (αίτημα προς ΠΑΜΘ για συμμετοχή στη συνδιοργάνωση της γιορτής)_4.2013 ΕΠΟΦΕ-4_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ (αίτημα προς ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για συμμετοχή στη συνδιοργάνωση της γιορτής)_4.2013 ΕΠΟΦΕ-5_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ (έγγραφο1 προς συλλόγους για απολογισμό της γιορτής)_9.2013 ΕΠΟΦΕ-6_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ (έγγραφο2 προς συλλόγους για προτάσεις για τη γιορτή)_10.2013 ΕΠΟΦΕ-7_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ (αίτημα-πρόταση της ΕΠΟΦΕ προς ΤΙΕΔΑ)_3.2015 ΕΠΟΦΕ-8_ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ_(έγγραφο + αίτημα προτάσεων προς ΤΙΕΔΑ)_6.2016

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ:

«ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΦΕ Ή ΙΔΙΩΤΕΣ»

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ

Τηλ. επικοινωνίας: 6945849355 // Ε-mail: epofe.evros@gmail.com

____________

 

Αλεξανδρούπολη, 27 Ιουνίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 30

 

Σχετικά άρθρα

Επιμελητήριο Έβρου: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαρτίου 2018 0
Το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και…

Εσπερίδα με θέμα «H Συμφωνία των Πρεσπών & εθνική Στρατηγική» πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαρτίου 2019 0
Ο Όμιλος Συνεύρεσης Ιδεών ΕΑΝΟΣ πραγματοποίησε ανοιχτή Εσπερίδα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, το απόγευμα…