Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου  «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» “εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή στους αγρότες που για άλλη μια φορά σέρνονται στα δικαστήρια”

Δημοσιεύτηκε στις: at 19 Ιανουαρίου 2019
556 0

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου  «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Με αφορμή τις πρόσφατες  καταδίκες αγροτών από την περιοχή τω Φερών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στους συναδέλφους αγρότες που για άλλη μια φορά σέρνονται στα δικαστήρια και καταδικάζονται, γιατί συμμετείχαν στους  τελευταίους αγροτικούς αγώνες.

Η κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας τη σκυτάλη  από τη Ν.Δ, εφαρμόζει με ευλάβεια   τις ίδιες πολιτικές της ΚΑΠ , αντιγράφει δε και τις ίδιες πρακτικές τρομοκράτησης με νέα αγροτοδικεία. Βέβαια η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς μας τα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ο πρωθυπουργός τότε επισκέπτονταν τα μπλόκα και ανέβαινε στα τρακτέρ.

Όλοι πια γνωρίζουν  ότι οι πολιτικές της ΚΑΠ  θέλουν να καταστρέψουν τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες,  για να παραδώσουν τη γη και την παραγωγή αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων σε λίγους επιχειρηματικούς ομίλους   και μας τρομοκρατούν με δίκες και καταδίκες για να το αποδεχτούμε με σκυμμένο το κεφάλι την καταστροφή μας .

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση  ότι ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα αποδεχτούμε την καταστροφή μας «με κατεβασμένα τα χέρια». Όπως με το κεφάλι ψηλά αντιμετωπίσαμε τα αγροτοδικεία του ΠΑΣΟΚ  και της ΝΔ έτσι και η νέα η επιχείρηση της κυβέρνησης θα πέσει στο κενό

Καλούμε τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού μας,  που όλοι μας δίνουμε αγώνα επιβίωσης, να δώσουμε μια πρώτη απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης,   με τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην πλατεία της Ορεστιάδας τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί.

Η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει

18/1/ 2019

Σια το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Μαργαριτίδης Γιάννης

Σχετικά άρθρα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμος Αλεξανδρούπολης – Αποφασίστηκε ομόφωνα η υποβολή επιστολής-αιτήματος προς την Εθνική Τράπεζα για τη συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος στις Φέρες

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουνίου 2021 0
Με έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμος Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι δια περιφοράς, αποφασίστηκε ομόφωνα η υποβολή…

ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΕΘΝΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Β΄ ΠΟΡΘΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΕΝΝΑΔΙΟ Β΄ ΣΧΟΛΑΡΙΟ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαΐου 2018 0
ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΕΘΝΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Β΄ ΠΟΡΘΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΕΝΝΑΔΙΟ Β΄ ΣΧΟΛΑΡΙΟ Όταν οι Οθωμανοί…