Θεόδωρος Σκίνδρης: “Άγνωστοι πέταξαν εντός του κυνοκομείου του Δήμου Διδυμοτείχου ωμά κόκκαλα με κίνδυνο να προκαλέσουν τον θάνατο των σκυλιών”

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Ιουνίου 2021
130 0

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Διδυμοτείχου κ. Θεόδωρος Σκίνδρης: 

Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι άγνωστοι είχαν μεταβεί κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και είχαν πετάξει εντός του χώρου του κυνοκομείου του Δήμου Διδυμοτείχου ωμα κόκκαλα σε μεγάλη ποσότητα με κίνδυνο να προκαλέσουν και το θάνατο αυτών των σκυλιών.
Παρότι εδώ και 2 χρόνια φωνάζω και λέω για την τοποθέτηση καμερών προς τον κ. Δημαρχο προσωπικά ή αδιαφορεί η δεν θέλει να βοηθήσει αυτές τις ψυχές.
Δυστυχώς πριν ένα μήνα είχα τονίσει το ίδιο ακριβώς θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κ. Δήμαρχος και πάλι είχε δεσμευτεί για την άμεση ασφάλεια του χώρου με λήψη καμερών για την προστασία αυτών των τετράποδων ψυχών.
Όμως και εδώ μόνο υποσχέσεις και χωρίς ενέργειες.
Ας ελπίσουμε ότι και μετά το σημερινό συμβάν θα πάρει επιτέλους την απόφαση να κάνει το αυτονόητο που έχει δεσμευτεί με τοποθέτηση καμερών στο κτήριο.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ο Νόμος Γαβρόγλου θέτει στο περιθώριο τα περιφερειακά Πανεπιστήμια ανάμεσά τους και το ΔΠΘ”

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2018 0
Σε συνέχεια της Επίκαιρης Ερώτησης (διαβάστε την σε αυτό το linkhttp://www.dimoschakis.gr/?p=7422), αλλά και της σχετικής συζήτησης που έγινε στη Βουλή…

Αλεξανδρούπολη: Δράση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2021 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σας προσκαλεί στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση…

Θα αγοράσει η Ελλάδα… Beriev και Ilyushin;

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Αυγούστου 2021 0
α Beriev Be- 200 και Ilyushin Il-76 δεν τα ανακαλύψαμε ξαφνικά μετά τις καταστροφικές φωτιές της τελευταίας εβδομάδας. Όσοι ασχολούνται με τα…