Λαμπάκης σε Ζαμπούκη: Καταθέστε στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχετε για την προηγούμενη περίοδο

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Απριλίου 2020
385 0

Παραίτηση Ραπτόπουλου: Έργα και ημέρες της διοίκησης Ζαμπούκη.

Ακούσαμε όλοι την Δευτέρα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, την παραίτηση του κ. Νίκου Ραπτόπουλου, από την θέση του Προέδρου του Πολυκοινωνικού. Μια είδηση που μας λύπησε γιατί έγινε, από την συγκεκριμένη θέση, την δεδομένη κρίσιμη στιγμή, δηλαδή εν μέσω της προσπάθειας για παροχή βοήθειας σε ανήμπορους συνδημότες μας και του συντονισμού των ενεργειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βέβαια ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού από καιρό είχε γίνει αντιληπτό σε όλους μας ακόμη και με επίσημη αλληλογραφία, ότι υπήρχε δυστοκία συνεργασίας Προέδρου – Αντιπροέδρου, αλλά και έντονη δυσχέρεια στη λειτουργία του Νομικού Προσώπου. Προηγήθηκε η δεκαήμερη “άδεια” του κ. Ραπτόπουλου  και τα όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, 3 Απριλίου. Παράλληλα ήταν έκδηλη από καιρό, η δυσφορία του απερχόμενου Προέδρου για την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση του Δημάρχου και των πέριξ αυτού, σχετικά με την διαχείριση που έκανε σε θέματα του Πολυκοινωνικού.

Προσπάθησε ο κ. Ζαμπούκης και οι κιτρινιστές  συνεργάτες του να σπιλώσουν ( 5 Απριλίου- άρθρο σε διαδικτυακό μέσο), την παρουσία του δικού τους Δημοτικού Συμβούλου στη θέση ευθύνης που του ανέθεσε ο ίδιος ή να υποβαθμίσουν την παραίτηση του, με τις αβάσιμες, συκοφαντικές δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας για κακοδιαχείριση του προκατόχου του, στο φιλικό ραδιόφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ή τα άρθρα του γνωστού διαδικτυακού του ”συνεργάτη-λασπολόγου” για το Δημοτικό Ραδιόφωνο και τηρώντας σιγή ιχθύος, από το λαλίστατο κατά τα άλλα γραφείο τύπου. 

Θα δούμε σύντομα να ακολουθούν την επιλογή Ραπτόπουλου και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, της παράταξης του κ. Ζαμπούκη, αγανακτισμένοι, απογοητευμένοι και πικραμένοι από το υφιστάμενο καθεστώς διοίκησης του Δήμου, όπως και νέες επιλογές – τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης, προϊόντα πολιτικής συναλλαγής με την  Δημοτική Αρχή. 

Η αλήθεια όμως δε κρύβεται, όσο και αν κάποιοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας. 

Τους  καλούμε να αναλογιστούν τις συνέπειες στο Δήμο, από την εμμονή την ανικανότητα και τη μικροψυχία τους.

Να σταματήσουν τον λαϊκισμό και να καταθέσουν στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχουν για την προηγούμενη περίοδο.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα πέσουν στο κενό οι συκοφαντίες και τα ψέματα, ότι η λάσπη θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα διαφανεί, όπως στην περίπτωση του κ. Ραπτόπουλου, η ένδεια, η μισαλλοδοξία και ο εκδικητικός χαρακτήρας του νυν Δήμαρχου. 

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Σχετικά άρθρα

Η συμφωνία με την Αίγυπτο και τα 12 μίλια στο Ιόνιο, δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε για το Καστελόριζο

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Αυγούστου 2020 0
ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ:   ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΚΡΗΤΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ                                       Αφιερώνεται στην ένστολη Ελλάδα, μετά…

ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟ: Ονομασία νέων αστυφυλάκων

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Οκτωβρίου 2019 0
Παρουσία του Διοικητού της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστρατήγου  Παναγιώτη Κορδολαίμη εγένετο, την 1η Οκτωβρίου ε.ε., η ονομασία των νέων…

Οι φιλόμουσοι και λόγιοι Θράκες προπάτορες του κορυφαίου διεθνούς εμβέλειας επιστήμονος Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2016 0
Ο ΦΙΛΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΤΙΜΟΣ ΟΙΚΟΣ  ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Οι φιλόμουσοι και λόγιοι Θράκες προπάτορες του κορυφαίου διεθνούς εμβέλειας επιστήμονος…