ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Νοεμβρίου 2020
191 0

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο*

Μετά το διάγγελμα ,αν μένει σε κανέναν αμφιβολία ,πως οι κυβερνητικοί αλάστορες (δαιμονικές οντότητες) δεν επιδιώκουν την φυσική και ψυχική μας εξόντωση ,τότε ας μετακομίσει σε άλλον πλανήτη .Χώρισε ο παντελώς ανασφαλής πρωθυπουργός, την χώρα στα δυο…Με το κόκκινο χρώμα αναστέλλονται τα πάντα, με τα υπόλοιπα χρώματα για να τρέμουν οι” εγχώριοι πληβείοι” ,ότι μπορεί να τους κλείσουν και τους ίδιους…Κι ας βροντοφωνάζει ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής στατιστικής ιατρικής Ιωάννης Ιωαννίδης -καθηγητής Στάντφορντ- , πως η θνητότητα του ιού είναι πολύ χαμηλή,μόλις στο 0,25 %..!

Η Βόρεια Ελλάδα και η Αθήνα στο κόκκινο,οι λοιπές περιοχές θα αναπνεύσουν λίγο!Με τον φόβο ,ότι θα κυλήσουν κι αυτές…Όταν όμως έβαζε ανεξέλεγκτα τρία και πλέον εκατομμύρια τουρίστες ,χωρίς τεστ,χωρίς ελέγχους ,δεν ήξερε ,δεν τον είχε συμβουλεύσει η “ευγενής ομάδα” του,αυτή των επιφανών λοιμοξιολόγων(!), για τον κίνδυνο διασποράς στην χώρα ;!Οταν άφηνε ανεξέλεγκτες τις μολυσμένες από τον ιό ορδές των “λάθρο”,δεν υπολόγιζε ,πως η πυρίκαυστη αυτή χειροβομβίδα θα σκάσει κάποια στιγμή στα χέρια του ,προς το παρόν ,ευτυχώς μόνο σε επίπεδο κρουσμάτων και όχι ακόμη σωρείας θανάτων;!

Γιατί είναι Ηλίου φαεινότερον,πως άλλα θέλει να πετύχει μέσα από αυτήν την κατά φαινομενική ορθότητα αντιμετώπιση της πανδημίας .Πάλι καραβιές με “λάθρο” θα εποικίζουν την χώρα . Στις εστίες ανάφλεξης των Hot spots. Αλλά και το μεγαλύτερο ξεπούλημα των Εθνικών μας Δικαιωμάτων ,τώρα θα συμβεί και θα το δείτε ..!Όταν θα μας έχει κλειδαμπαρωμένους κι ελεγχόμενους. Και φυσικά φτωχοποιημένους ,αφού χτυπάει τον ελεύθερο επαγγελματία,που δεν θα εργάζεται,δεν θα εισπράττει,θα τον σωρεύει όμως χρέη ,για να τον οδηγήσει με τις ευλογίες της ,η εθνομειοδοτική αυτή κυβέρνηση ,στα κρεματόρια της πτώχευσης, με κατάληξη την απώλεια ακόμη και αυτής της κατοικίας του! Δεν τον χωνεύει τον ελεύθερο επαγγελματία τούτο το ” γκουβέρνο”, γιατί γνωρίζει , πως είναι η μοναδική φωνή αντίστασης στην λαίλαπα του ολοκληρωτισμού που σπέρνει.Δεν είναι υποταγμένος και δεν ” κύπτει ” το γόνυ ,γιατί δεν είναι κρατικοδίαιτος.Γι αυτό και δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξόντωσης του εκτός από την φτωχοποίηση του. Έτσι δυστυχώς δένει η αλυσίδα του ολέθρου…Αλλά οι περισσότεροι καθεύδοντες νεοέλληνες κοιτούν αδιάφορα ,πίνοντας φραπέ..!

Εν κατακλείδι ,το λέω ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές .Αφυπνιστήτε και απαιτήστε !Αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ επικίνδυνη.Εμφανίζεται με προβιά προβάτου ,ενώ από κάτω υπάρχει λύκος !

*  Ο  Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος είναι Διδάκτωρ Νομικής , Δικηγόρος  και δραστηριοποιείται στον χώρο της Θράκης

Σχετικά άρθρα

Οδηγίες της Πυροσβεστικής για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Δεκεμβρίου 2018 0
Φωτιστικά -Χρησιμοποιείτε πάντα φωτιστικά και διακοσμητικά προϊόντα που φέρουν πιστοποίηση καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. -Επιθεωρείτε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο…