Ο Δήμος Κομοτηνής προετοιμάζεται να εορτάσει πανηγυρικά τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της περιοχής , στον εθνικό κορμό

433 0

Ο Δήμος Κομοτηνής προετοιμάζεται να εορτάσει πανηγυρικά τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της περιοχής μας στον εθνικό κορμό. Για τη Δημοτική Αρχή η διαφύλαξη της εθνικής μας μνήμη αποτελεί το ασφαλέστερο εχέγγυο, προκειμένου να οικοδομούμε το παρόν και το μέλλον μας με ασφάλεια και θετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 και οι φορείς υλοποίησής τους θα είναι ο Δήμος Κομοτηνής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.

Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις  και συνθήκες πανηγυρικού εορτασμού, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, προβαίνει στις εξής ενέργειες:

Συστήνει, κατ’ αρχάς, μια επιτροπή με συντονιστικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, η οποία θα σχεδιάσει δράσεις και εκδηλώσεις, αλλά και θα συγκεντρώσει  προτάσεις φορέων, συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών και θα καταρτίσει μέχρι το τέλος του 2019 το τελικό προτεινόμενο σχέδιο.

Η σύνθεση της επιτροπής αυτής έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σοφία Μενεσελίδου.

Μέλη: Δημήτρης Πολιτειάδης, Αναστασία Λιβεριάδου, Άρτεμις Τσολάκη, Χριστίνα Σόφτα.   

Παράλληλα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συστήσει μια διαπαραταξιακή επιτροπή υπό την Προεδρία του, στην οποία θα συμμετέχει και η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής. Στην επιτροπή αυτή  θα κατατεθεί το τελικό πρόγραμμα του εορτασμού προς έγκριση.

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθµίσεις εργοταξιακής σήµανσης του έργου “∆ιαµόρφωση κόµβου-φωτεινή σηµατοδότηση Ηροδότου-Περιφερειακού”

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2017 0
Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης η µελέτη κυκλοφοριακών ρυθµίσεων-εργοταξιακής σήµανσης του έργου “∆ιαµόρφωση κόµβου -φωτεινή σηµατοδότηση Ηροδότου -Περιφερειακού”…

ΓΕΩΤΕΕ Θράκης: Μέδουσες θα εμφανιστούν στις παραλίες της Ξάνθης… μετά της Ροδόπης… και τέλος του Έβρου…

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2021 0
Άρχισαν να εμφανίζονται μέδουσες στο Θρακικό πέλαγος σαν αποτέλεσμα της μεγάλης ποσότητας πλαγκτόν που εμφανίστηκε τις προηγούμενες μέρες. Οι γαλάζιες…

ΛΟΓΟΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΓΧΟΝΗΣ – ΜΕ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Απριλίου 2019 0
ΛΟΓΟΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΓΧΟΝΗΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ Tὸ χριστομίμητον μαρτύριον τοῦ ἐθνοϊερομάρτυρος Οικουμενικού…