Ο Δημήτρης Ρίζος ζητάει την παράταση αναστολής καταβολής οφειλών κατοίκων της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Απριλίου 2018
353 0

Ως Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Ρίζος Δημήτρης, σήμερα ημέρα Τετάρτη 25η Απριλίου, την επιστολή του Επιμελητηρίου Έβρου  με θέμα την έκδοση νέας απόφασης περί παράτασης καταβολής και αναστολής πληρωμής  βεβαιωμένων οφειλών  προς το Δημόσιο των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία  ή εγκατάσταση τους στην Σαμοθράκη έως  την 26η  Σεπτεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η κήρυξη της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης  Πολιτικής Προστασίας.

***

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων 

ΑΝΑΦΟΡΑ 

Για τον κ.κ. Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Παράταση ισχύος της υπ’αριθμόν 1153/2017 ΠΟΛ περί παράτασης των προθεσμιών καταβολής και αναστολής πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία ή εγκατάστασή τους στην Σαμοθράκη».

Ο Βουλευτής Έβρου κ. Ρίζος Δημήτριος καταθέτει Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων την Επιστολή του Επιμελητηρίου Έβρου με θέμα την έκδοση νέας απόφασης περί παράτασης καταβολής και αναστολής πληρωμής  βεβαιωμένων οφειλών  προς το Δημόσιο των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία  ή εγκατάσταση τους στην Σαμοθράκη έως  την 26η  Σεπτεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η κήρυξη της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης  Πολιτικής Προστασίας.

Επισυνάπτεται το υπόμνημα.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Σχετικά άρθρα

Αντιασφυξιογόνες μάσκες του Δήμου Γλυφάδας μοίρασε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στους φύλακες των συνόρων

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαρτίου 2020 0
Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: Θωρακισμένος Έβρος , σημαίνει ισχυρή Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουνίου 2020 0
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΈΒΡΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΘΕΣ (26/6) ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ…