Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφεριάρχη Έβρου κ. Δημητρη Πετροβιτς και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επί τη ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Τον κ. Ζερβάκη συνόδευε ο Διοικητής 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουζέλος.

Ο κ. Λαμπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και δεν παρέλειψε να εξάρει τις ικανότητες και το ήθος του νέου Διοικητή εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία του για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Ο κ. Ζερβάκης εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει από τη θέση του στα τοπικά θέματα ενώ επεσήμανε την αποτρεπτική δύναμη και ισχύ του στρατού ξηράς, η οποία παραμένει σε υψηλά επίπεδα σε πείσμα των καιρών.  

Οι επίσκεψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητή της 1ης Στρατιάς και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη του «1ου Διεθνούς Εργαστηρίου για τους δυτικούς δρόμους του μεταξιού στην Ελλάδα»