Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου & τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Ιανουαρίου 2017
436 0

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφεριάρχη Έβρου κ. Δημητρη Πετροβιτς και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επί τη ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Τον κ. Ζερβάκη συνόδευε ο Διοικητής 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουζέλος.

Ο κ. Λαμπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και δεν παρέλειψε να εξάρει τις ικανότητες και το ήθος του νέου Διοικητή εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία του για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Ο κ. Ζερβάκης εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει από τη θέση του στα τοπικά θέματα ενώ επεσήμανε την αποτρεπτική δύναμη και ισχύ του στρατού ξηράς, η οποία παραμένει σε υψηλά επίπεδα σε πείσμα των καιρών.  

Οι επίσκεψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητή της 1ης Στρατιάς και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση Δημήτρη Ρίζου με θέμα: «Κατοχύρωση δικαιώματος αναλογικής επικουρικής σύνταξης σε πρώην ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α.»

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2019 0
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Προς την κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέμα: «Κατοχύρωση δικαιώματος…

Επίθεση Καμμένου σε Φάμελλο: «Οι καλύβες στον Έβρο κατοικούνται από Εθνοφύλακες είναι φυλάκια της Εθνοφυλακής και των Ενόπλων Δυνάμεων»

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιανουαρίου 2019 0
Ο Πάνος Καμμένος «απασφάλισε» με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter, απευθυνόμενος στον κ.Φάμελλο, με επίκεντρο τις Ένοπλες Δυνάμεις.…

Γιώργος Ουζουνίδης : Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες υλοποιείται!

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Αυγούστου 2020 0
Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες…