Ο καθαρισμός και η απολύμανση της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου χορηγία του Επιμελητηρίου Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Απριλίου 2020
203 0

Η έγκριση δαπάνης για τον καθαρισμό και την απολύμανση της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου δεν αφορά κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου αλλά χορηγία του Επιμελητηρίου Έβρου για τη κάλυψη των επιπρόσθετων δαπανών, όπως αυτές προέκυψαν από τη φιλοξενία των αστυνομικών δυνάμεων που υπηρέτησαν προσωρινά στην περιοχή του Έβρου προς ενίσχυση των συνόρων, λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη περιοχή των Καστανεών. 

Οι αστυνομικοί που ενίσχυσαν τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις λόγω των έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, διέμειναν – φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, με συνέπεια να προκύψουν επιπρόσθετες ανάγκες καθαριότητας και απολύμανσης των χώρων αυτών. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου, όπως και οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Ρεθύμνου, Χανίων και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης αλλά και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως φορείς ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αλλά και της τοπικής κοινωνίας, στάθηκαν αρωγοί των ηρωικών προσπαθειών των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων της περιοχής μας, όπως άλλωστε και δεκάδες ιδιώτες και τοπικοί σύλλογοι, συνεισφέροντας στο έργο του με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως έγινε γνωστό με δελτία τύπου που εκδόθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Η ανιδιοτελής προσφορά των Επιμελητηρίων της χώρας αλλά και ειδικότερα του Επιμελητηρίου Έβρου, αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και των αστυνομικών που διαφύλαξαν την ασφάλεια των συνόρων και των ελλήνων πολιτών.

 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Σχετικά άρθρα

Για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς συζήτησαν Βενετιδής και Μπαντίκος

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Σεπτεμβρίου 2020 0
Συνάντηση με τον Περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης κ. Κωνσταντίνο Μπαντίκο είχε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ κ. Κώστας…

Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουλίου 2020 0
Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»…