Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, Αθανάσιο Βίτσα

Δημοσιεύτηκε στις: at 17 Οκτωβρίου 2017
394 0

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση του υπουργού για τις καταστροφές που υπέστη το νησί από την πρόσφατη θεομηνία, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση των υποδομών, όπως το δίκτυο ύδρευσης, τον σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση των ζημιών και την προστασία των πληγέντων.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση συνολικά, αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών ειδικότερα, θα συνεχίσουν να στηρίζουν, τόσο τους κατοίκους της Σαμοθράκης, όσο και τη δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο της για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών που έπληξαν το νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός των 150.000 ευρώ που δόθηκαν μετά από σχετικό αίτημα του δήμου τις πρώτες ημέρες μετά από τη θεομηνία, αναμένεται να κατατεθεί νέο αίτημα από την πλευρά του αναφορικά με τις απαιτήσεις για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, ώστε να προσδιοριστεί το ύψος πρόσθετης ενίσχυσης. Επιπρόσθετα, οι συνεργάτες του υπουργού θα βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με τη δημοτική Αρχή για την παροχή διευκρινίσεων και συμβουλών επί διαδικαστικών ζητημάτων, με σκοπό να διευκολυνθεί το έργο του δήμου.

ΠΗΓΗ www.ypaithros.gr

Σχετικά άρθρα

1 θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα – 3 σοβαρά – 12 ελαφριά τον Απρίλιο στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2020 0
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης…

Επίσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουλίου 2020 0
Την Σαμοθράκη επισκέφθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κ. Τριάρας Λάμπρος ,και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας…