Μετά την αποχώρηση απο την ΝΟ.Δ.Ε Έβρου (αλλά και συνολικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας) του Σπύρου Μιχαλόπουλου έρχεται ακόμα μία παραίτηση από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου. Πρόκειται για τον Παύλο Μιχαηλίδη του Σάββα

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει:

Με αίσθημα ευθύνης και για λόγους συνέπειας στις αρχές μου και στα πιστεύω μου όσον αφορά την ανάμιξη στα κοινά υπέβαλα πριν λίγη ώρα την παραίτησή μου στα αρμόδια όργανα του κόμματος από την θέση του Θεματικού Επιχειρηματικότητας-Εμπορίου και Αγοράς της ΝΟΔΕ Έβρου.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή που απέστειλα αρμοδίως.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της ΝΟΔΕ που συνεργάστηκαν μαζί μου μέχρι τούδε.

Η ταπεινότητά μου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας και να αντιμάχεται την όποια καταστροφική κυβερνητική πολιτική και σαν άτομο και από όποια θεσμική θέση κατέχει.


Με τιμή
Παύλος Σ. Μιχαηλίδης

Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Βιοτεχνών-Βιομηχάνων κι Εξαγωγέων Ν. Έβρου
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητήριου Ν. Έβρου
Αντιπρόεδρος Δικτύου Συνδέσμων Βιομηχάνων κι Βιοτεχνών ακριτικών περιοχών
Ιδρυτικό Μέλος Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών

Την Παρασκευη 31 Μαρτίου 2017 ο κ. Μιχαλόπουλος ανεφερε: 

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητά μου για την προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου, αντέχοντας σε πολλών ειδών πιέσεις τις τελευταίες ημέρες.
Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, ώστε να μη νομιμοποιήσω την τραγελαφική αυτή εκλογική διαδικασία της παραπλάνησης και των διπλών υπογραφών.
Κατέθεσα δύο ενστάσεις, δεν έλαβα γραπτή απάντηση για καμία, δεν έλαβα καν τα έγγραφα που ζήτησα από τη Γραμματεία Οργανωτικού.
Νιώθω βαθιά θλίψη για την παταγώδη αποτυχία του εγχειρήματος της νέας κάρτας-μέλους, καθώς αποδεικνύεται ότι τα δικαιώματα των ενεργών μελών ισχύουν μόνο στη θεωρία.
Αποχωρώ από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διότι δεν είναι το κόμμα που αλλάζει με τον τρόπο και τον ρυθμό που θέλουμε να πιστεύουμε. Παρόλες τις προσπάθειες του Προέδρου για ανανέωση του κόμματος και αλλαγή νοοτροπίας, είναι προφανές ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα χώρος για το «νέο».
Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρημάζει τη χώρα κι εμείς δείχνουμε ανικανότητα να συνεργαστούμε ακόμα και για τα μικρότερα εσωτερικά μας θέματα.

Καλούς αγώνες σε όλους σας και να είστε καλά.

Με τιμή,
Σπυρίδων Μιχαλόπουλος

Προηγούμενο άρθροΒοήθεια στις τρίτεκνες οικογένειες της Θράκης
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Προς ακύρωση ο διαγωνισμός για τα Απορρίμματα (Κατασκευή Χ.Υ.Τ.Υ.), από ατυχείς χειρισμούς του κ.Λαμπάκη”