Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) και το Μουσείο Λαογραφίας & Φυσικής Ιστορίας του π. Γεωργίου Κομνίδη, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος του Μουσείου το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου στο Νομαρχείο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Για το Λεύκωμα μίλησαν: η κ. Κατερίνα Γιόφτσαλη (Μουσειοπαιδαγωγός, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, Δ.Π.Θ.) – Εισήγηση με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Λαογραφίας: Δημιουργώντας ένα δυναμικό και συμμετοχικό αποτύπωμα» και η κ. Μαριάννα Παυλίδου Εικαστικός, (Μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) της Σχολής Επιστημών της Αγωγής Δ.Π.Θ.) – Εισήγηση με θέμα: «Ένα Μουσείο προορισμένο για τη διδασκαλία, με τη ματιά του δασκάλου». Ενώ για τον Άνθρωπο πάτερ Γεώργιο Κομνίδη μιλήσει η Άννα Δεληγιάννη -Τσιουλπά (Φιλόλογος, συγγραφέας, ποιήτρια και κριτικός λογοτεχνίας)

Την παρουσίαση διάνθισαν μελωδικά οι: Γιώργος Γιαρένης (λαούτο, τραγούδι) , Χρήστος Γιαρένης (ούτι, τραγούδι) και Νίκος Αλβανόπουλος (κλαρίνο)

Τα οπτικά αποσπάσματα που παρουσιάστηκαν από το Μουσείο, καθώς και οι βιντεοσκοπήσεις ήταν ευγενική χορηγία της ΑΜΚΕ Μέθεξις και της σκηνοθέτιδας Δήμητρας Μαργαριτίδου.

*Φωτογραφίες ευγενική παραχώρηση από τον κ. Ανδρέα Σελήσιο 

Προηγούμενο άρθροΗ επιτροπή του άρθρου 152 δικαιώνει την απόφαση (της αντιπολίτευσης) του Δημοτικού Συμβουλίου για τον αποχαρακτηρισμό της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης και την διεκδίκηση της, από το Δήμο
Επόμενο άρθροΗ Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης!