Παροχή δωρεάν πετρελαίου στα σχολεία της Σαμοθράκης απο τον Βέλγο Φιλέλληνα Jimmy Jamar

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Ιανουαρίου 2017
337 0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκαν στη Σαμοθράκη, ο Ιδρυτής της Πρωτοβουλίας »12 ώρες για την Ελλάδα», Βέλγος Jimmy Jamar και η Πρόεδρος του ιδρύματος International Foundation for Greece Ασπασία Λεβέντη, με στόχο να προσφέρουν δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στις σχολικές μονάδες του νησιού.

Η πρωτοβουλία »12 ώρες για την Ελλάδα» ξεκίνησε το 2013 από τον Βέλγο φιλέλληνα  Jimmy Jamar, επικεφαλή της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες και μιας  ομάδας πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων  εγκατεστημένων στις Βρυξέλλες. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις Βρυξέλλες, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την ενίσχυση του ελληνικού λαού ως ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας προς τη χώρα μας.

Το ίδρυμα Interational Foundation for Greece έχει ως σκοπό τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Στη Σαμοθράκη ο κος J.Jamar και η κα Α. Λεβέντη επισκέφτηκαν όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού όπως και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, όπου και συνομίλησαν με μαθητές και εκπαιδευτικούς και παρέδωσαν αυτοπροσώπως τις σχετικές ποσότητες πετρελαίου. Εκ μέρους του Δήμου τους υποδέχτηκε και τους συνόδευσε στις επισκέψεις τους ο Αντιδήμαρχος Πρόξενος Χρήστος.

Στη Σαμοθράκη, ο Ιδρυτής της Πρωτοβουλίας ”12 ώρες για την Ελλάδα”, Βέλγος Jimmy Jamar

Σχετικά άρθρα

Ο Κυμπουρόπουλος προτείνει γυναίκες της Νέας Βύσσας Έβρου για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2020

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2020 0
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ως μέλος της Επιτροπής της Επιτροπής αξιολόγησης για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2020 πρότεινε την πρωτοβουλία…