Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης σε Κολυμβητήριο ΤΟΜΥ και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Μαρτίου 2019
349 0

Την Παρασκευή 22/3/19 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάββα Δευτεραίο επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο, την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στον ενιαίο χαρακτήρα της μάχης των επερχόμενων εκλογών καθώς η ευρωπαϊκή πολιτική είναι αυτή που εφαρμόζεται σε Δήμους και Περιφέρειες, τους έχει μετατρέψει σε μακρύ φοροεισπρακτικό χέρι του κράτους, σε μηχανισμό αποκέντρωσης και εφαρμογής των επιλογών και της πολιτικής που εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο.

Η διεύρυνση της ανταποδοτικότητας, η στήριξη με κάθε μέσο και πρόγραμμα των επιχειρηματικών ομίλων, η μεταφορά αρμοδιοτήτων, η σοβαρή έλλειψη προσωπικού και μέσων, η υποχρηματοδότηση, η υποβάθμιση και ιδιωτικοποίση των υπηρεσιών, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης είναι αποτέλεσμα αυτής της πολικής. Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ όσο κι αν προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και εμφανίζονται με το μανδύα του ανεξάρτητου ένα είναι σίγουρο: υλοποίησαν τις επιταγές της κυβέρνησης και της ΕΕ με αρνητικές συνέπειες για το λαό.

Ο Σ. Δευτεραίος κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού και σ’ αυτό το μετερίζι θα βρίσκονται με συνέπεια και μετά τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Επερώτηση Χ.Τρέλλη προς τον Περιφερειάρχη μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουλίου 2017 0
Ολοκληρωτική καταστροφή σε μεγάλες εκτάσεις καλλιέργειας κηπευτικών, ελιάς, μηλιάς, αχλαδιάς, αμπελιών, καρπουζιών αλλά και σε υποδομές, όπως θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και…