Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη με τον Βουλευτή Ν. Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 21 Μαΐου 2020
281 0

Με τον Βουλευτή Ν. Έβρου και επίτιμο αρχηγό της Ε.Α. Αναστάσιο Δημοσχάκη συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Μπόγδης και ο αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρης Κολγιώνης συζητήθηκε η ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης εκτός κεντρικού αστικού ιστού καθώς και η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Λιμενικού Μεγάρου εντός του χώρου του λιμένα για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του.

Ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να  πληρωθούν άμεσα οι αποζημιώσεις του 2018 για τις ζημιές που είχαν υποστεί οι καλλιεργητές βαμβακιού, ενώ ακόμη τέθηκαν επί τάπητος προτάσεις ενίσχυσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας, με τη δημιουργία νέων θεματικών σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών.

Σχετικά άρθρα

ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΞΙΑΔΗ (1985) ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ MORGAN STANLEY (2016)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Δεκεμβρίου 2016 0
ΛΙΜΕΝΑΣ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ  ΤΗ  ΜΕΛΕΤΗ  ΔΟΞΙΑΔΗ  (1985) ΣΤΗ  ΜΕΛΕΤΗ  MORGAN STANLEY (2016) Σύντομο  ιστορικό    Η ανάγκη ανάπτυξης του λιμένα Αλεξανδρούπολης, επίσημα…

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2019 0
  Ιστορικά κείμενα – μαρτυρίες του αοιδίμου Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρυσάνθου ως Πατριαρχικού Εξάρχου για την επίλυση του λεγομένου Αλβανικού Εκκλησιαστικού…