ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: “Η ελαφρότητα της «Κανονικότητας » των κυβερνητικών στελεχών με την συγκοινωνία της Σαμοθράκης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Αυγούστου 2019
167 0

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ
Η ελαφρότητα της «Κανονικότητας » των κυβερνητικών στελεχών με την συγκοινωνία της Σαμοθράκης.

Με δελτίο τύπου το υπουργείο ναυτιλίας , σχεδόν πανηγυρίζοντας, ανακοίνωνε την άμεση λύση του προβλήματος της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης . Οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές, με ξεχωριστά δελτία , έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την άμεση ανταπόκριση του υπουργού ,το οποίο έφερε και εδώ την «κανονικότητα»!!!!

Η ταλαιπωρία όμως δυστυχώς συνεχίζεται , το Azores expess έφτασε αργά την νύχτα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας με εκατοντάδες επιβάτες , αλλά δεν κατάφερε να «δέσει» λόγω του μεγέθους του και αναγκάστηκε να επιστέψει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί της 12ης Αυγούστου .

Οι πανηγυρισμοί για την αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης να λύνει προβλήματα, δείχνει την ελαφρότητα της δικής τους «κανονικότητας» .

Το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής , οφείλει σε συνεργασία με το υπουργείο εθνικής άμυνας , να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως και η δυσφήμιση η οποία έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία .

Το ΥΕΝ είναι αυτό που έχει την ευθύνη της ολοκλήρωσης της μελέτης για την επέκταση του λιμανιού της Καμαριώτισσας , όπως και την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την εκτέλεση του έργου .

12-8-2019

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας/ Παράρτημα Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Φεβρουαρίου 2019 0
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιηθηκε εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας/ Παράρτημα Έβρου στο Πολύκεντρο του δήμου Ορεστιάδας, όπου έγινε και βράβευση των μαθητών…