ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: “Η ελαφρότητα της «Κανονικότητας » των κυβερνητικών στελεχών με την συγκοινωνία της Σαμοθράκης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Αυγούστου 2019
229 0

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ
Η ελαφρότητα της «Κανονικότητας » των κυβερνητικών στελεχών με την συγκοινωνία της Σαμοθράκης.

Με δελτίο τύπου το υπουργείο ναυτιλίας , σχεδόν πανηγυρίζοντας, ανακοίνωνε την άμεση λύση του προβλήματος της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης . Οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές, με ξεχωριστά δελτία , έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την άμεση ανταπόκριση του υπουργού ,το οποίο έφερε και εδώ την «κανονικότητα»!!!!

Η ταλαιπωρία όμως δυστυχώς συνεχίζεται , το Azores expess έφτασε αργά την νύχτα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας με εκατοντάδες επιβάτες , αλλά δεν κατάφερε να «δέσει» λόγω του μεγέθους του και αναγκάστηκε να επιστέψει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί της 12ης Αυγούστου .

Οι πανηγυρισμοί για την αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης να λύνει προβλήματα, δείχνει την ελαφρότητα της δικής τους «κανονικότητας» .

Το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής , οφείλει σε συνεργασία με το υπουργείο εθνικής άμυνας , να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως και η δυσφήμιση η οποία έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία .

Το ΥΕΝ είναι αυτό που έχει την ευθύνη της ολοκλήρωσης της μελέτης για την επέκταση του λιμανιού της Καμαριώτισσας , όπως και την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την εκτέλεση του έργου .

12-8-2019

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Αναβίωσε το έθιμο του ‘’ταξίματος στον Άγιο Αθανάσιο’’ στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2019 0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου πιστός στην διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομίας αναβίωσε και φέτος το έθιμο του…

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κώστα Κατσιμίγα στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2018 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ KΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ   Θέτω στην κρίση σας, αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, την υποψηφιότητά…