ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ

Καθημερινό φαινόμενο είναι το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται στο σταυροδρόμι Νικομηδείας – Ελένης Φιλιππίδου

Στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι με τα αμέτρητα ατυχήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν… αν δεν ληφθεί και υλοποιηθεί μια σοβαρή πρόταση , θα έχουμε και στο μέλλον…

Μια άλλη κυκλοφοριακή δυσκολία στην περιοχή είναι και η διπλής κυκλοφορίας της οδού Ελένης Φιλιππίδου… όπου χωράει μόνο ένα όχημα!

ΣΗΜΕΡΑ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό δημοτικού υπαλλήλου στην Αλεξανδρούπολη

Ένας δημοτικός υπάλληλος που οδηγούσε αυτοκίνητο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν προσέκρουσε στο όχημα του ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Νικομηδείας και Ελένης Φιλιππίδη στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για το γνωστό σημείο που απαιτεί εξαιρετική προσοχή από τους οδηγούς καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τροχαίο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον υπάλληλο που τραυματίστηκε στο κεφάλι και πιθανώς αλλού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Εκεί έσπευσε και ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Γερακόπουλος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το Ι.Χ κινούνταν επί της Ελ. Φιλιππίδη και προσέκρουσε στο όχημα του Δήμου που κινούνταν επί της Νικομηδείας. Το όχημα του Δήμου “έφερε σβούρες” όπως αναφέρουν και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

ΑΥΡΙΟ

Κάτοικοι και οδηγοί ελπίζουν να γίνει κάτι στο συγκεκριμένο σημείο

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Παραμένω εγγυητής της ενότητας – Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές”
Επόμενο άρθροΒανδαλισμός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος