Φραγκούλης Φράγκος: Στρατηγικής σημασίας η Θράκη – Το δημογραφικό είναι το κορυφαίο Εθνικό Θέμα

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Ιουνίου 2021
105 0

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Στρατηγός Φράγκος Φ. στην εκπομπή Point Zero με τον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και συγκεκριμένα τόνισε τα κάτωθι:

  • Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει αξιώσεις ξεκαθαρίζοντας πως ΔΕΝ είμαστε ούτε φίλοι, ούτε σύμμαχοι…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!
  • Έγιναν θετικά βήματα στην εξωτερική πολιτική και στους εξοπλισμούς
  • Οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται παρά μόνο την ισχύ.
  • Πλήρης άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και κυριαρχίας βάσει του Διεθνούς Δικαίου ήτοι:

– Ανακήρυξη ΑΟΖ

– Επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. και πλήρη «εκμετάλλευση» των 15.000 Εφέδρων Καταδρομών

-ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ

Η ΚΥΠΡΟΣ πρέπει να εξοπλιστεί σοβαρά…Όχι να έχουν αυτόν το γελοίο προϋπολογισμό για τις Ε.Δ οι Κύπριοι Τα νησιά και η Κύπρος είναι Στρατηγικό και επιχειρησιακό πλεονέκτημα και ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!

Σημείωσε την Στρατηγική σημασία της Θράκης και της συμμαχίας με τις Η.Π.Α.

Για τους Γάλλους ανέφερε πως πλέον αντιλαμβάνονται την Γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας για τα συμφέροντα τους.

Για άλλη μία φορά θέλησε να επιστήσει την προσοχή ώστε να μην γίνουμε «Ιφιγένεια» για να επιστρέψει η Τουρκία στην Δύση.

Τέλος τόνισε ότι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ είναι το κορυφαίο Εθνικό Θέμα και χρειάζονται άμεσα αποφάσεις, με την επισήμανση ότι δεν επιλύεται με ανθρώπους που ποτέ ΔΕΝ θα ενταχθούν, ΔΕΝ θα γίνουν κοινωνοί του Ελληνικού Πολιτισμού και των Ηθικών αξιών του τόπου μας ώστε να μπορέσουν να ομογενοποιηθούν…. Τόπο και δώστε κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά !!

Επίλυση του Δημογραφικού σημαίνει ΛΥΣΗ του προβλήματος της Εθνικής Άμυνας και της ανάπτυξης της Οικονομίας.

ΠΗΓΗ www.veteranos.gr

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: «Πρόταση υλοποίησης Προαστιακού Σιδηρoδρόμου εντός του Νομού Έβρου στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου της ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο»

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Δεκεμβρίου 2020 0
«Πρόταση υλοποίησης Προαστιακού Σιδηρoδρόμου εντός του Νομού Έβρου στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου της ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο».  …

Ο Πρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής π. Δημήτριος Αρχοντίδης (1909-1976) (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2017 0
Ο Πρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής π. Δημήτριος Αρχοντίδης (1909-1976) Γραφή μνημοσύνης για έναν σεβάσμιο κληρικό μιάς άλλης…