1.000 ευχές πολιτών για την νέα χρονιά έλαβε ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Ιανουαρίου 2020
1318 0

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020 ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος παρουσία Αρχών , Φορέων , φίλων και υποστηρικτών του Βουλευτή Έβρου που τίμησαν με την παρουσία τους , την εκδήλωση στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα “Άβδηρα” του Ξενοδοχείου Αstir Egnatia Grecotel .

Ο κ. Δερμεντζόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους , αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα του και ειδικότερα στις ενέργειες που έχει προβεί για τον Νομό Έβρου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωση διαβάστηκε ο χαιρετισμός του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργοy Στεργίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

ΜΝΗΜΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ ΤΟΥ Α΄ – Γραπτές Μαρτυρίες Τραπεζούντος Χρυσάνθου Περί της Ελληνορθοδόξου εν Αμερική Εκκλησίας και της εκλογής του από Κερκύρας και Παξών Αθηναγόρου ως Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2018 0
ΜΝΗΜΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ ΤΟΥ Α΄ Γραπτές Μαρτυρίες Τραπεζούντος Χρυσάνθου Περί της Ελληνορθοδόξου εν Αμερική Εκκλησίας και της εκλογής του από Κερκύρας…

Ο ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ (1941-1944) (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2018 0
Ο ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ (1941-1944)   Ιστορικά κείμενα του Μεγάλου Ιεράρχου…