Ευάγγελος Λαμπάκης: “Αρραγής με ομοθυμία και ομοφωνία , η παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» σε όλα τα θέματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης”

713 0

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19/9/2017 συνάντηση της παράταξης Πόλη και Πολίτες όπου μετά την αναλυτική ενημέρωση που έκανε, προς τα μέλη, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης διαπιστώθηκε ομοθυμία, ομοφωνία και το αρραγές της παράταξης σε όλα τα θέματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας των δημοτών μας, όσο και σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό και προγραμματισμό των μεγάλων έργων και σε ό,τι αφορά στον μελλοντικό σχεδιασμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και την συμβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.

Μετά από ομόφωνη, χωρίς διαρροές, απόφαση της παράταξης επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη αντίθεσή της για την λειτουργία των χρυσωρυχείων στον τόπο μας, υιοθετώντας το προ ημερών ψήφισμα της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των χρυσωρυχείων.

 

Ο επικεφαλής της Παράταξης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗ

Σχετικά άρθρα

Εγκλημα στην… Εγνατία οδό

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2016 0
Συντάκτης: Χαρά Τζαναβάρα «Οικονομικό έγκλημα» χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό» την παραχώρηση σε ιδιώτες του ολοκληρωμένου αυτοκινητόδρομου. Σύμφωνα με το…