100 παιδιά αστυνομικών Έβρου θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις της Μάκρης

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:18 πμ
363 0

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ένα πάγιο αίτημά μας δικαιώθηκε:
Από φέτος στην Δημοτική κατασκήνωση Μάκρης Αλεξανδρούπολης θα διατεθούν εκατό θέσεις κατασκηνωτών για τέκνα αστυνομικών. Τα έξοδα θα καλύπτονται εξολοκλήρου από το Ίδρυμα “Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας”.

Κατά σειρά ετών δεν υπήρχε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν τέκνα συναδέλφων μας στις κατασκηνωτικές δομές του Ιδρύματος “Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας”, αλλά και στις κατασκηνώσεις της Βορείου Ελλάδος στην Καβάλα, λόγω των μεγάλων αποστάσεων αλλά και τον τεράστιο αριθμό των αιτήσεων. Το Σωματείο μας ανάλαβε να επιλύσει αυτή την αδικία προς τα μέλη μας αλλά και για τους συναδέλφους των όμορων Διευθύνσεων Αστυνομίας, μία ανάγκη που διογκώθηκε με την πάροδο των ετών της κρίσης και την αφαίμαξη των εισοδημάτων μας.

Το Σωματείο μας συνεχίζοντας την προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος προέβη στην έγγραφη κατάθεση πρότασης προς το Ίδρυμα “Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας” και προς Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης Διεύθυνση Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας τμήμα Α΄ για τη δωρεάν φιλοξενία τέκνων αστυνομικών στη Δημοτική κατασκήνωση Μάκρης Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη Ευάγγελο, τον Διευθυντή της κατασκήνωσης κ. Μισαηλίδη Αναστάσιο, τον αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ίδρυμα “Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας” κ. Μητσικό Λάμπρο, με τον τότε διευθυντή του ιδρύματος “Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας” κ. Μπακαλάρο Γεώργιο και με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας. Αρωγοί στην προσπάθειά μας υπήρξαν η Π.Ο.ΑΣ.Υ., η τωρινή διοίκηση του ιδρύματος “Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας” και τα Σωματεία της Ορεστιάδας, Ροδόπης Ξάνθης και Σερρών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι συνέβαλαν, και ιδιαιτέρως τον αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ίδρυμα “Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας” κ. Μητσικό Λάμπρο, σε αυτή την πολύχρονη μάχη που δώσαμε, μέχρι την τελική δικαίωσή μας.
Ειδικά σε αυτήν την χρονική στιγμή που η συνδικαλιστική δράση συμπιέζεται…

Σχετικά άρθρα

Επεκτείνεται ο πολεοδομικός ιστός της Αλεξανδρούπολης κατά 3.000 στρέμματα

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2016 0
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο  Χωροτάκτης-Πολεοδόμος του Δήμου Αλεξανδρούπολης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου με θέμα “Επέκταση Σχεδίου Πόλης Αλεξανδρούπολης”…

ΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ώρα μηδέν. Οι κάτοικοι του Έβρου αναζητούν Υπηρεσίες Υγείας στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Σεπτεμβρίου 2017 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ Οι κάτοικοι του Έβρου αναζητούν Υπηρεσίες Υγείας στην Τουρκία Το Υπουργείο Υγείας όχι μόνο…

Αν. Δημοσχάκης: «To Υπουργείο Πολιτισμού δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο αποκατάστασης των ζημιών του Τεμένους Βαγιαζήτ»

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2017 0
Για τις ευθύνες του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με την έλλειψη μέτρων προστασίας του Τεμένους Βαγιαζήτ, με αποτέλεσμα την πρόσφατη πυρκαγιά…