100 χρόνια Επιμελητήριο Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Οκτωβρίου 2021
92 0

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Σαν σήμερα: Στις 05 Οκτωβρίου 1921 υπογράφηκε το βασιλικό διάταγμα για την έναρξη λειτουργίας του Επιμελητηρίου 

Εκατό χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021, από την ημέρα που υπογράφηκε το (τότε) Βασιλικό Διάταγμα για την έναρξη λειτουργίας του Επιμελητηρίου του (τότε) Δεδέαγατς, με μόλις 15 μέλη! 

Σήμερα, το Επιμελητήριο Έβρου αριθμεί περίπου 8500 μέλη και έχοντας συμπληρώσει έναν αιώνα αδιάκοπης λειτουργίας, στελεχώνεται από ανθρώπους που εργάζονται για τη στήριξη, την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Έβρου. 

Εξ αφορμής της σημαντικής αυτής επετείου, τελέστηκε αγιασμός στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου από τον π. Δημήτριο Κεσκίνη παρουσία του Προέδρου, των εργαζομένων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου. 

Στο ίδιο πλαίσιο και για να επισημανθεί η επετειακή συγκυρία το απόγευμα της Τρίτης 05 Οκτωβρίου στις 19.30 το κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου θα φωταγωγηθεί με μπλε χρώμα. 

Σχετικά άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Οι δημότες είτε χρησιμοποιούν το αστικό είτε όχι θα πληρώνουν. Να μην επιβληθεί επιπλέον εισιτήριο στην Αστική συγκοινωνία

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιουλίου 2020 0
Σύμφωνα με τη μελέτη του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ για τη δημιουργία 3 γραμμών αστικής συγκοινωνίας για 3 έτη ο προϋπολογισμός του…

Ένα ακόμη ατύχημα στο πολύπαθο δρόμο Απαλού-Λουτρών – Ακόμη περιμένουμε την βελτίωση του δρόμου…

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2020 0
Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου 2020 σημειώθηκε ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην παλιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – συνόρων…