Ανοιχτή συνάντηση με κατοίκους του οικισμού της Παλαγίας είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Νοεμβρίου 2019
389 0

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και των συνεργατών του στις γειτονιες και στους οικισμούς του δήμου μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10/11 ανοιχτή συνάντηση με κατοίκους του οικισμού της Παλαγίας.

Κυριάρχησε η ανταλλαγή απόψεων και ο παραγωγικός διάλογος με στόχο την εύρεση άμεσων λύσεων σε ζητήματα που αφορούν τον οικισμό.

Για το παραπάνω θέμα η κάτοικος της Παλαγιας κ. Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά (εκπαιδευτικός) αναφέρει: 

Παλαγία!

Ο δήμαρχος με τους αντιδημάρχους, μας επισκέφτηκε σήμερα για να ακούσει ,εν πρώτοις τα προβλήματά μας!Θα τον ευχαριστήσω διπλά, όταν θα δω να γίνονται εκείνα τα μικρά που δεν χρειάζονται τις χρονίζουσες διαδικασίες:

1)Ονόματα οδών ,έστω χωρίς αριθμούς

2)Επιμονή στη συνέπειά μας, ως προς τη χρήση των κάδων, για τα σκουπίδια .Σήμερα μετά την συνάντηση είδα έναν πράσινο κάδο γεμάτο κλωνάρια κλαδέματος ελιάς ,φαντάζομαι θα τον είδατε όλοι .Πού να βάλει ο άλλος τα σκουπίδια;

3)Παρέμβαση σε κάποια τουλάχιστον σημεία του «Χαρόδρομου» όπως τον λέω, γιατί εκεί στην πρώην Προμηθευτική, συμβαίνουν όλα, καθώς δυο ευθείες καταλήγουν σε μια κλειστή κακότεχνη στροφή !Εκεί γίνονται τα περισσότερα τροχαία ,δύο περιπτώσεις στην οικογένειά μου .

4)Καθαρισμός όλων των κλώνων των δέντρων που έχουν κλείσει κυριολεκτικά τους στενούς δρόμους. Χθες 9-11-2019 φορτηγό μεταφορικής κόρναρε συνέχεια γιατί δεν μπορούσε να περάσει :από τη μια οι κλώνοι ,από την άλλη τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ….

5)Αδέσποτα .Όποιος βαραθεί τον σκύλο του, τον αφήνει στην Παλαγία .

Για την επίσκεψη γνωστοποίησης των προβλημάτων ,σας ευχαριστούμε αναμένοντας.

Σχετικά άρθρα

Μιχαηλίδης φεύγει… Μιχαηλίδης έρχεται για υποψήφιος Δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη!

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Απριλίου 2017 0
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρουπολης επιχειρεί και σε αυτές τις εκλογές να τοποθετήσει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Αλεξανδρουπολης άτομο που…

Φώφη Γεννηματά: “Δυστυχώς το έργο στο αρχαιολογικό χώρο στη Μικρή Δοξιπάρα τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο. 2,5 χρόνια χαμένα και για τον πολιτισμό”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιουνίου 2017 0
Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά την επίσκεψη στο αρχαιολογικό χώρο στη Μικρή Δοξιπάρα:…

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης εισβολής (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Μαρτίου 2016 0
Μοιάζει πολύ αφελές να καταφεύγει όλο αυτό το πλήθος των οθνείων και επήλυδων στην Ευρώπη ,γιατί διώκεται τάχα στον τόπο…