14 Διοικητικοί υπάλληλοι του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που προσλήφθηκαν φέτος… ζητούν να πληρωθούν από το 1998!

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:09
639 0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Αδαμίδη:

Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Διοικητικής Υπηρεσίας:

Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε από το Υπουργείο την πρόσληψη 11 επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων και 2 μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση 1 έτους.

Έγινε δεκτό από την ΥΠΕ το αίτημά μας να μην γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις μετακίνησης 3 υπαλλήλων προς άλλα νοσοκομεία και να ανακληθούν άλλες 2.

Την ίδια στιγμή 4 υπάλληλοι (από τους 14) προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας να πληρωθούν από το 1998!

Μάλιστα 2 εξ αυτών πήραν μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο, η οποία τελικά ανεκλήθη και 1 πήρε αναρρωτική άδεια μόλις του γνωστοποιήθηκε η ανάκληση της μετάθεσής του.

Η Διοίκηση θα ζητήσει έλεγχο των αναρρωτικών αδειών και θα πάρει εφ’ όσον χρειαστεί τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα, καταλήγει ο διοικητής.

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού στο Διεθνή Αερολιμένα “Δημόκριτος” Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2019 0
Το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» επισκέφθηκε την Τετάρτη 6/2/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της…

Ο Έβρος σε ρυθμούς «Via Egnatia»

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2017 0
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Via Egnatia, από τις 13 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου…

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ STATUS QUO TOY ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟY ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟY ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟY ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2018 0
ΤΟ  ΝΟΜΙΚΟ STATUS QUO TOY ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟY ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟY ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟY ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ Το Οικουμενικό Πατριαρχείο…