Συνάντηση Βελόπουλου με Σύλλογο “Αινήσιο Δέλτα” στην Αλεξανδρούπολη: “Είναι cazus belli το Κέντρο Φιλοξενίας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Ιανουαρίου 2021
60 0

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, των κυνηγών, ψαράδων που έχουν τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αποτροπή της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών τον περσινό Μάρτιο, είχε χθες στην Αλεξανδρούπολη ο Κυριάκος Βελλόπουλος. 

Ο Πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση” που συνοδευόταν από τον βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πάρη Παπαδάκη, τον Γραμματέα Χρήστο Πασχαλάκη και τον ταμία Νίκο Μουσουνάκη για τα θέματα τους, αλλά αυτό που κυριάρχησε ήταν η επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών που ετοιμάζει η Κυβέρνηση στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Ο Πρόεδρος  κ. Πάρης Παπαδάκης του ζήτησε να μεταφέρει στην Bουλή την αποφασιστικότητα όλων στην περιοχή απέναντι στα σχέδια αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει βόρειος και νότιος Έβρος, αλλά όλοι οι Εβρίτες εiναι ενωμένοι και κάθετα αντίθετοι στην οποιαδήποτε δομή λαθρομεταναστών. Επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί “casus belli” η δημιουργία του.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Σχετικά άρθρα

Βασίλης Μαυρίδης: “Η θωράκιση της Θράκης μπορεί να γίνει με τη ενδυνάμωση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Νοεμβρίου 2017 0
Στο στρογγυλό τραπέζι για την Παιδεία , του Περιφερειακού Συνεδρίου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης…

“Πενταμερής και ΟΗΕδες λογαριάζουν χωρίς τους ΟΧΙέδες της Μεγαλονήσου” – Εις μνήμην Βάσου Λυσσαρίδη (γράφει ο Πασχάλης Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Απριλίου 2021 0
“Πενταμερής και ΟΗΕδες λογαριάζουν χωρίς τους ΟΧΙέδες της Μεγαλονήσου” Εις μνήμην Βάσου Λυσσαρίδη Του Πασχάλη Χριστοδούλου* Επειδή τόσο η πολυμερής…