Ειδική συνεδρίαση στον Δήμο Ορεστιάδας για τις εξελίξεις στο ΠΡΟΚΕΚΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 25 Νοεμβρίου 2021
138 0

Ειδική συνεδρίαση πρόκειται να συγκαλέσει ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη περί επέκτασης των δομών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου.

Ο κ. Μαυρίδης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας δήλωσε ότι για πρώτη φορά γίνεται μια εκτενής και λεπτομερής αναφορά των παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, τονίζοντας με έμφαση ότι δεν είναι σύμφωνοι με την εξέλιξη αυτή. «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε αριθμητική επέκταση» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ της βελτίωσης των υποδομών αλλά όχι με αύξηση της δυναμικότητας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα πρέπει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μπει ενεργά στην υπόθεση, κάτι που αναμένεται να επιλυθεί με την επίσκεψη του Υπουργού κ. θεοδωρικάκου στην περιοχή.

Χαρακτήρισε άξια θαυμασμού και επαίνων την δωρεά συνδημότη σχετικά με την ανέγερση εκκλησίας (πιστό αντίγραφο της Αγίας Σοφίας απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Φυλακίου) ενώ παράλληλα στηρίζει και επικροτεί την προσπάθεια των κατοίκων του χωριού διότι έτσι στέλνουν προς τα έξω μηνύματα ενότητας και βαθιάς πίστης.
«Στηρίζω και επικροτώ την κίνηση αυτή» τόνισε, ευχόμενος να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά να υπάρξει και αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ www.ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

Εγκαινιάστηκε ο κάθετος άξονας της Ροδόπης (Κομοτηνή-Νυμφαία-ελληνοβουλγαρικά σύνορα)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαρτίου 2017 0
Το τελευταίο τμήμα, συνολικού μήκους 6,5 χλμ του κάθετου οδικού άξονα της Εγνατία Οδού «Κομοτηνή-Νυμφαία-Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα» εγκαινίασε σήμερα το μεσημέρι…

Ας βοηθήσουμε τον Ρόκι να γίνει καλά

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Οκτωβρίου 2015 0
Βρέθηκε από φιλόζωο σε άθλια κατασταση αυτό το ζωντανό φάντασμα,  είναι ημίαιμος πιτμπουλακος.  Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατασταση κοντά στα φανάρια…