19 οβίδες ανακαλύφθηκαν σε σπίτι στον Ίμερο Ροδόπης

407 0

Eπιχείρηση απομάκρυνσης 19  οβίδων που βρέθηκαν σε αυλή σπιτιού πραγματοποιήθηκε στον Ίμερο της Ροδόπης.

Μόλις έγινε ο εντοπισμός των οβίδων αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Στην επιχείρηση συμμετείχε η ομάδα πυροτεχνουργών του Στρατού, για την απομάκρυνση των οβίδων που εικάζεται ότι είναι της περιόδου του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ή του Εμφυλίου που ακολούθησε.

Παρόντες στο χωριό είναι οι Αστυνομικές Αρχές και η Πυροσβεστική έχοντας αποκλείσει το σημείο κι απαγορεύσει την προσέγγιση από τους κατοίκους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης είδαν με έκπληξη το τι έκρυβε τόσα χρόνια η αυλή τους.

www.xronos.gr

Σχετικά άρθρα

Αντιπεριφερειάρχης Έβρου προς Πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας: “Ευελπιστώ στη θετική ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημά μας και στη διατήρηση του υποκαταστήματος στο ευαίσθητο εθνικά νησί μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2019 0
Επιστολή στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κ. Κώστα Μιχαηλίδη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς…

Αυτά αποφάσισε ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Πραγματοποιήθηκε στις 14-1-19 με μεγάλη επιτυχία,η κοινή συνεδρίαση του αγροτικού και κτηνοτροφικού…