2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:12
1326 0

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» (σε προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες), διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 09 Ιουνίου 2018, στο Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», η 2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες, που διοργάνωσε Σύλλογός μας, με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τις προσπάθειες των παιδιών, σε μικρή και μεγάλη πισίνα, χειροκρότησαν, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, δημιουργώντας μια ευχάριστη, ζεστή και πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, από τα μικρότερα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά σε πολύ κόσμο, μέχρι τους… «φτασμένους» πανελληνιονίκες μας, κορίτσια και αγόρια, που κολύμπησαν με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση, στο κλείσιμο της αθλητικής κολυμβητικής τους χρονιάς.

Συγχαρητήρια βεβαίως και στις προπονήτριες του Συλλόγου μας, την Ιωάννα, την Άννα, τη Νατάσσα, τη Γιώτα, τη Δάφνη, που προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο (μέσα και έξω από το νερό), την εκδήλωση.

Υποσχόμαστε, όλοι μαζί, ότι του χρόνου, η… 3η ημερίδα κολύμβησης ΑμεΑ, θα είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που εκτιμούν και τιμούν τις προσπάθειες των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Καλό καλοκαίρι.

 

Δείτε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο Facebook του Συλλόγου

 

Σχετικά άρθρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 10η NOA REGATTA 2018 που διοργάνωσε ο ΝΟΑ – Γέμισε πανιά το Θρακικό πέλαγος και η πόλη της Αλεξανδρούπολης για 10 ημέρες

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Αυγούστου 2018 0
Γέμισε πανιά το Θρακικό πέλαγος και η πόλη της Αλεξανδρούπολης για 10 ημέρες απο τις 18 Ιουλίου έως τις 28…

Συγχαρητήριο Μήνυμα προς Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη απο το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Σεπτεμβρίου 2019 0
Το Επιμελητήριο Έβρου συγχαίρει τον Εβρίτη αθλητή του Ηρόδικου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα…

Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Παγκρατίου Αθλήματος 2019 Ρουμανία: Ένα ΧΡΥΣΟ και δύο ΑΣΗΜΕΝΙΑ Μετάλλια στο Παγκράτιο Αλεξανδρούπολης -Ελληνική Πολεμική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2019 0
Σε ανάρτηση του το Παγκράτιο Αλεξανδρούπολης -Ελληνική Πολεμική Αγωγή αναφέρει: Λήξη Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος 2019 Ρουμανία. Απολογισμός: Ένα ΧΡΥΣΟ και δύο…