Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποιησε πλούσιες δράσεις από τις 15 έως  19 Μαΐου στον Πλατανότοπο Μαΐστρου με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και τον εορτασμό των Ελευθερίων της πόλης.

Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώθηκαν με την βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρουσιάστηκαν:

προγράμματα περιβαντολογικής εκπαίδευσης , Αγωγής υγείας, Πολιτιστικών θεμάτων από σχολειά του Δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς και περιβαντολογικά παιχνίδια από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Δράσεις για τις ανανεώσιμες πήγες ενεργείας , ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Ενεργείας και Φυσικών Πόρων κ. Ιωάννη Φαλέκα , Μουσική εκδήλωση από το ωδείο Φαέθων

και η εβδομάδα έκλεισε με μουσική βράδια με τον Στέλιο Βραχιόλογλου

Ένα μήνα κοντά η ομάδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας υπό την επίβλεψη του κ. Ιωάννη Ναϊτίδη δούλεψε πυρετωδώς για την εβδομάδα δράσεων στο πλαισιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων σε συνεργασία με τον Δημο Αλεξανδρούπολης και τις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους. Τα αδύνατα τελικά γίνονται δυνατά μόνο όταν οι άνθρωποι λειτουργούν μέσα από κοινούς στόχους και συνέργειες. 

Προηγούμενο άρθροΚώστας Χατζηαναγνώστου: “Κατσαρίδες και ποντίκια κυκλοφορούν καθημερινά στο κτίριο της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη”
Επόμενο άρθροΚώστας Πανταζίδης: “Η όποια κυκλοφοριακή μελέτη πρέπει να γίνεται σταδιακά ωστε να γίνεται ομαλά η προσαρμογή των πολιτών”