226 προσλήψεις μονίμων στην Υγεία, 2 θέσεις στα νοσοκομεία του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:24
397 0

Μία θέση μεταφορέα ασθενών (κατηγορίας Υ.Ε.-βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού) για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και μία θέση εργάτη (κατηγορίας Υ.Ε.) για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνονται στις συνολικά 226 που προκηρύχθηκαν για νοσοκομεία όλης της χώρας.

Πρόκειται για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, των κατηγορικών πανεπιστημιακής και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ θα ακολουθήσουν 759 ακόμη, την ερχόμενη εβδομάδα, που θα αφορούν και τις άλλες κατηγορίες εκπαίδευσης. Επίσης, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν άλλες 2440 μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων – γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό.

Οι αιτήσεις για τις πρώτες 226 θέσεις που προκηρύχθηκαν θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.asep.gr, από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

πηγη e-vertigo.gr

 

Σχετικά άρθρα

Σκηνικό κρίσης στη Μεσόγειο για να συρθεί η Ελλάδα σε διάλογο εφ’ όλης της ύλης. (του Α.Λαυρέντζου)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2020 0
Αυτή την εβδομάδα το θερμόμετρο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανέβηκε απότομα, όχι όμως και αναπάντεχα. Στο πλαίσιο της από μηνών προαναγγελθείσας…

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2019 0
Την 8η Νοεμβρίου η Ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών…