25.000 ευρώ βοήθεια στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού , από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:36
734 0

Την απόφαση να κάνει δεκτό το αίτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για οικονομική βοήθεια σχετικά με το τμήμα βόλεϊ, έκανε δεκτή στην 1η Τακτική του Συνεδρίαση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δίνοντας επιχορήγηση 25.000 ευρώ.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Παντελίδης, το παραπάνω ποσό ανήκει στην ετήσια επιχορήγηση που δίνεται σε όλα τα σωματεία, οπότε και στον Εθνικό, απλά γίνεται αυτή η διευκόλυνση για τον συγκεκριμένο σύλλογο επειδή οι ανάγκες της ομάδας βόλεϊ που συμμετέχει στη Volley League είναι πολλές και «τρέχουν».

Έτσι μετά τις 11.000 ευρώ που δόθηκαν στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού στις 4 Δεκεμβρίου του 2017 , έρχεται νέο βοήθημα για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη που έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

πηγή sportsaddict.gr

Ακούστε τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργο Παντελίδη

Σχετικά άρθρα

Ο Εθνικός νίκησε με 3-0 την Κύζικο

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2016 0
Mε τον Ντανιέλ Βανέγκας και τον Νίκο Παλέντζα να σημειώνουν από 16 πόντους, πιεστικό σερβίς και αποτελεσματικό μπλοκ ο Εθνικός…

Παπαπαντελής: «Εκπαιδευτική ημερίδα με Ράσταβατς, Βρύζα & Ζελενίτσα από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου»

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2018 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» της Δευτέρας με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου…