Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2500 Εργαζόμενοι και ΔΕΝ επαρκούν! Ανήκουστες ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην κρατική ΕΡΤ…

2500 Εργαζόμενοι και ΔΕΝ επαρκούν! Ανήκουστες ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην κρατική ΕΡΤ…

2500 εργαζόμενοι και δεν επαρκούν. Είναι μήπως κάποιο εργοστάσιο βαριάς βιομηχανίας που αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο; όχι. Είναι κάποια από τις παγκόσμιες εταιρείες του τριτογενούς τομέα που αναπτύσσεται; ;όχι. Είναι μήπως η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ; ΣΩΣΤΑ.

Ναι, το κρατικό μαγαζάκι χρειάζεται άλλους 51 συμβασιούχους για να κάνει καλά τη δουλειά του. Σας παραθέτουμε απόσπασμα της προκήρυξης να δούμε τι ψάχνει η ΕΡΤ.

«Ειδικά προσόντα

Δημοσιογράφοι αρχισυντάκτες

Οποιοσδήποτε τίτλος Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.»

Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες θέσεις δημοσιογράφων (παρουσιαστής & σχολιαστής δελτίου, οικονομικού ρεπορτάζ, ελεύθερου κ.λπ.), αλλά όχι π.χ. για τους γραφίστες ή τους ηχολήπτες όπου ρητά αναφέρεται: «Ομώνυμο ή συναφές πτυχίο ή δίπλωμα οποιασδήποτε βαθμίδος της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.»

Μοιάζει φωτογραφική η προκήρυξη; δε θέλουμε να πιστεύουμε τέτοια πράγματα. Άλλα προσόντα; παραθέτουμε :

«Θα συνεκτιμηθούν τυχόν πρόσθετα προσόντα των υποψηφίων, όπως η μεγαλύτερη της ελάχιστης εμπειρία, η προηγούμενη αποδεδειγμένη ευδόκιμη υπηρεσία στο αντικείμενο, η κατοχή δεξιοτήτων πληροφορικής, πολυμέσων, καθώς και η εμπειρία απασχόλησης σε μηχανογραφημένο περιβάλλον.»

Εντάξει. Τώρα ησυχάσαμε. Αα και ποιος θα τα ελέγξει τα προσόντα;

«Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα διενεργηθεί από Επιτροπή Διενέργειας η οποία θα οριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. (ΔΣ).»

http://www.voicenews.gr

Exit mobile version