Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης και Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κινούνται αυτή τη στιγμή οι οδικές αφίξεις στο Συνοριακό Σημείο Διέλευση των Κήπων την περίοδο της λήξης του Ραμαζανιού και με αφορμή την εορτή του Ραμαζάν Μπαϊράμ, συνεχίζοντας όμως με αμείωτους ρυθμούς ακόμη και την Δευτέρα 26.05.2017!

Πιο συγκεκριμένα, για την περίοδο από Πέμπτη 22.06 έως Κυριακή 25.06.2017 υπολογίζεται ότι εισήλθαν στην χώρα από τους Κήπους 26.000 άνθρωποι από τους οποίους οι 15.500 ήταν Τούρκοι πολίτες, ενώ τα λεωφορεία για το ίδιο χρονικό διάστημα ανέρχονται σε 167 με τα 107 να είναι τουριστικά!!!

Φαίνεται επίσης ότι μεσοβδόμαδα ο αριθμός των οδικών αφίξεων εκεί θα ξεπεράσει αυτόν της αντίστοιχης περυσινής περιόδου!

Για άλλη μία φορά θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς και τελωνειακούς υπαλλήλους και αξιωματικούς των Κήπων οι οποίοι -δεδομένων των μέσων που διαθέτουν και των υποδομών που εργάζονται- υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν να εξυπηρετήσουν τους τεράστιους όγκους επισκεπτών!!!

Έπεται λαμπρή συνέχεια των οδικών αφίξεων από την Τουρκία το φετινό καλοκαίρι!!!

Προηγούμενο άρθροΗ Κική Τσακαλδήμη μίλησε για τις εμπειρίες της, από την ορειβασία της στο Εβερεστ , στην εκπομπή του MAXIMUM FM 93,6 “το Καταφύγιο Των Κυνηγών” με τον Ανδρέα Κουινέλη
Επόμενο άρθροΑθανάσιος Δρούγος: “Με ανησυχεί η κατάσταση που επικρατεί στα ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου”