26.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι εισήλθαν στην Ελλάδα από το τελωνείο των Κήπων , μέσα σε ένα τετραήμερο

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Ιουνίου 2017
333 0

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης και Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κινούνται αυτή τη στιγμή οι οδικές αφίξεις στο Συνοριακό Σημείο Διέλευση των Κήπων την περίοδο της λήξης του Ραμαζανιού και με αφορμή την εορτή του Ραμαζάν Μπαϊράμ, συνεχίζοντας όμως με αμείωτους ρυθμούς ακόμη και την Δευτέρα 26.05.2017!

Πιο συγκεκριμένα, για την περίοδο από Πέμπτη 22.06 έως Κυριακή 25.06.2017 υπολογίζεται ότι εισήλθαν στην χώρα από τους Κήπους 26.000 άνθρωποι από τους οποίους οι 15.500 ήταν Τούρκοι πολίτες, ενώ τα λεωφορεία για το ίδιο χρονικό διάστημα ανέρχονται σε 167 με τα 107 να είναι τουριστικά!!!

Φαίνεται επίσης ότι μεσοβδόμαδα ο αριθμός των οδικών αφίξεων εκεί θα ξεπεράσει αυτόν της αντίστοιχης περυσινής περιόδου!

Για άλλη μία φορά θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς και τελωνειακούς υπαλλήλους και αξιωματικούς των Κήπων οι οποίοι -δεδομένων των μέσων που διαθέτουν και των υποδομών που εργάζονται- υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν να εξυπηρετήσουν τους τεράστιους όγκους επισκεπτών!!!

Έπεται λαμπρή συνέχεια των οδικών αφίξεων από την Τουρκία το φετινό καλοκαίρι!!!

Σχετικά άρθρα

Μιχάλης Αμοιρίδης: “Αν υπήρχε σοβαρή παρουσία Χρ. Μέτιου δεν θα έβγαιναν οι αντίπαλοι”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2018 0
ΠΗΓΗ www.xronos.gr – Δήμος Μπακιρτζάκης Έχοντας σαφώς διαφοροποιήσει τη θέση του από τη διοίκηση Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από τους πρώτους…

Συναυλία προσφοράς και αλληλεγγύης

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Δεκεμβρίου 2018 0
Με Χριστουγεννιάτικη συναυλία προσφοράς και αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας, άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του αγίου…