3ήμερη Εκδήλωση 5ο EU Jobs and Mobility Roadshow

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:31
227 0

Tο ελληνικό Δίκτυο των κέντρων πληροφόρησης EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα διοργανώνει το “5ο EU Jobs and Mobility Roadshow” από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης και μία διαδικτυακή παρουσίαση με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων φορέων και εκατοντάδων συμμετεχόντων πολιτών,  το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης.

Το περιεχόμενό του διευρύνεται, η οικογένεια μεγαλώνει, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά σε ψηφιακό περιβάλλον και απευθύνεται πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει το/τα session που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Τα session προσαρμόστηκαν σύμφωνα με την ευρωπαϊκή επικαιρότητα, τις πολιτικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά κυρίως τις ανάγκες της εποχής για έγκυρη πληροφόρηση και κατάρτιση σε προγράμματα και πρωτοβουλίες που αφορούν τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν θα αφορούν:

  1. την Πράσινη Συμφωνία (Green Deal) και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό,
  2. την Νεανική Επιχειρηματικότητα,
  3. τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων,
  4. την Κατάρτιση, τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας

Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν σημαντικοί πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματικοί και καλλιτεχνικοί παράγοντες, δημιουργώντας για πρώτη φορά μια σφαιρική εικόνα της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι στην αγορά εργασίας αλλά και τις ευκαιρίες-διεξόδους που δίνονται μέσα από προγράμματα και χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την σελίδα του Κέντρου Europe Direct Eastern Macedonia and Thrace στο Facebook, καθώς και από το Κανάλι στο YouTube, ενώ στην σελίδα της εκδήλωσης https://www.facebook.com/EURoadshow υπάρχουν και τα βιογραφικά όσων συμμετέχουν.

Στα συνημμένα θα μπορέσετε να βρείτε την αφίσα καθώς και το Πρόγραμμα.

Με εκτίμηση

Μπαρδάκης Παναγιώτης
Επικεφαλής Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά άρθρα

Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουλίου 2020 0
Ν.Γκαρά: «Να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης – Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία έπεσε 9 μονάδες στην ΑΜ-Θ»…

Μια αριστερίστικη συνέντευξη… Με αφορμή όσα είπε τηλεοπτικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης… (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιανουαρίου 2016 0
Οι αρχαίοι πρόγονοι μας έλεγαν πως πρέπει για να βρίσκουμε το αληθές νόημα των λέξεων να κοιτάμε την αθέατη πλευρά…

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωρά στη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης αποκλειστικά για δίκυκλα 

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Σεπτεμβρίου 2020 0
Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την κυκλοφοριακή συμμόρφωση στο κέντρο της πόλης προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης αποκλειστικά…