3 νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η παράταξη του Χρήστου Μέτιου “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Απριλίου 2019
914 0

Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση τον Πολυχρόνη Μποτάνη, έναν καταρτισμένο επιστήμονα από τις Φέρες με επαγγελματική ειδίκευση στον πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση την Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας από την Αλεξανδρούπολη, μια εκπαιδευτικό με γνώση των ζητημάτων της εκπαίδευσης τόσο λόγω της πανεπιστημιακής της κατάρτισης όσο και της επαγγελματικής της εμπειρίας σε σχολεία του βόρειου Έβρου.

Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση τη Χαρά Τζιακά, μια νέα και δυναμική αγρότισσα από τις Φέρες του Έβρου, με εθελοντική και κοινωνική δράση ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου αιμοδοτών Φερών και διάθεση να προσφέρει στον τόπο της.

 

Σχετικά άρθρα

Ευάγγελος Λαμπάκης: «Ανέφικτο να ανοιγοκλείνουμε την παραλιακή κάθε φορά που βρέχει»

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουλίου 2018 0
«Δεν είναι δυνατόν να ανοιγοκλείνουμε την παραλιακή κάθε φορά που βρέχει, ενώ είναι και επικίνδυνο», σημείωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ο Υπουργός Παιδείας έδωσε ραντεβού για τον… Σεπτέμβριο, για τη λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σαμοθράκη!”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2019 0
Ο Υπουργός Παιδείας έδωσε ραντεβού για τον… Σεπτέμβριο, για τη λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σαμοθράκη! Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης…