4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ – Μήνυμα απο το Φιλοζωικό Σωματείο “ΚΙΒΩΤΟΣ” Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:19
98 0

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Ο ΟΗΕ καθιέρωσε την σημερινή ημέρα σαν “Διεθνή Ημέρα Αδέσποτων Ζώων” σαν έκφραση σεβασμού και αγάπης προς αυτά τα πλάσματα του Θεού.

Λίγο φαγητό και νερό προς αυτά τα πλάσματα για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των στον κόσμο των ανθρώπων είναι το ελάχιστο που δίνει κάθε φιλόζωος συνάνθρωπος μας, αλλά με αγάπη για την αρμονική συμβίωση με τα πλάσματα αυτά.

Πριν λίγο καιρό το Υπουργικό Συμβούλιο ψήφισε το νέο σχέδιο νόμου για την προστασία των ζώων συντροφιάς (δεσποζόμενων και αδέσποτων) αν και υπάρχουν αντιρρήσεις από συντεχνιακές ομάδες που χρησιμοποιούν τα ζώα για “χρηματικό κέρδος” Εμείς λοιπόν οι ειλικρινείς φιλόζωοι που είμαστε ο βασικός πυλώνας της προστασίας τους και η φωνή τους θα αγωνιστούμε για την περαιτέρω βελτίωση του στη διαβούλευση Σ/Ν για την προστασία των ζώων για να πάψει επιτελούς η κακοποίηση τους και η χώρα μας να σεβαστεί πλέον την νομοθεσία και να πάψει να είναι συνώνυμη της λέξης κακοποίηση.

Διότι η ζωή είναι μια πολύτιμη και μοναδική για όλα τα πλάσματα του Θεού και όχι μόνο για το ανθρώπινο είδος.

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ράπτης Θεόδωρος

Σχετικά άρθρα

Χιόνισε στην Αλεξανδρούπολη – Χιόνια στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι!

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Δεκεμβρίου 2016 0
Η Αλεξανδρούπολη από ψηλά – “Αεροφωτογραφήσεις Kevrekis” Χιονισμένη πλατεία Αγίου Νικολάου – φωτογραφία π. Χριστόδουλος Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου – Αετοχώρι…

Επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης πρόσφεραν το Σαρακοστιανό τραπέζι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαρτίου 2021 0
Επτά επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης με αφορμή την Καθαρά Δευτέρας (και λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών που βιώνουμε όλοι μας), αποφασίσανε…