6.871.182,72 ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

Δημοσιεύτηκε στις: at 8:30 πμ
421 0

Δύο προτάσεις από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπ. Εσωτερικών. Οι χρηματοδοτήσεις συνολικού προϋπολογισμού 6.871.182,72 ευρώ αφορούν έργα αντικατάστασης και διαχείρισης δικτύων ύδρευσης, ενίσχυσης και διαχείρισης υδραγωγείων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την αναβάθμιση και αντικατάσταση του εγκατεστημένου Η/Μ εξοπλισμού της ΕΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν στην αντικατάσταση του συνόλου του δικτύου ύδρευσης στις Φέρες, την αναβάθμιση του βιολογικού σταθμού Αλεξανδρούπολης, καθώς και σε σημαντικές παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης στη Μάκρη και τη Συκορράχη.

Συνεχίζουμε να αναζητούμε και να αξιοποιούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία αναβαθμίζοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου μας με πολλαπλά οφέλη  για τους δημότες και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στα δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Νοεμβρίου 2017 0
Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ορεστιάδας απέστειλε επιστολή προς τον περιφερειακό διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΑΜΘ, στην διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου…