6.871.182,72 ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:30
546 0

Δύο προτάσεις από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπ. Εσωτερικών. Οι χρηματοδοτήσεις συνολικού προϋπολογισμού 6.871.182,72 ευρώ αφορούν έργα αντικατάστασης και διαχείρισης δικτύων ύδρευσης, ενίσχυσης και διαχείρισης υδραγωγείων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την αναβάθμιση και αντικατάσταση του εγκατεστημένου Η/Μ εξοπλισμού της ΕΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν στην αντικατάσταση του συνόλου του δικτύου ύδρευσης στις Φέρες, την αναβάθμιση του βιολογικού σταθμού Αλεξανδρούπολης, καθώς και σε σημαντικές παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης στη Μάκρη και τη Συκορράχη.

Συνεχίζουμε να αναζητούμε και να αξιοποιούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία αναβαθμίζοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου μας με πολλαπλά οφέλη  για τους δημότες και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Ανησυχία φορέων Έβρου για το Ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Φεβρουαρίου 2016 0
Άτυπη συνάντηση είχαν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2016 στο Επιμελητήριο Έβρου, οι εκπρόσωποι επαγγελματικών, αγροτικών κλάδων και επιστημονικών…