Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Συρίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη στις 6-7-2017 το πρωί, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Αλεξανδρούπολης , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, δύο (2) υπήκοοι Μπανγκλαντές και δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ολλανδικές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΔημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης: “Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ και θα είναι προς όφελος των παιδιών μας και όλων των αθλητικών σωματείων – Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Εθνικού μιλούν για απογοήτευση και τους κάνει να κινούνται στα όρια της αχαριστίας”
Επόμενο άρθροΠανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Εύπλου στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως