7 θηριώδη μεταγωγικά των ΗΠΑ θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:56
185 0

Διευρυμένο briefing για τα logistics της ομπρέλας επιχειρήσεων POSEIDON TRIDENT 2021, με κορυφαία την άσκηση DEFENDER21, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης παρουσία του νέου ναυτικού ακολούθου της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, διοικητή Christopher Lepore και τη συμμετοχή όλων των βασικών συντελεστών σε Αλεξανδρούπολη και Μαύρη Θάλασσα!

Μεταξύ της περιόδου Φεβρουαρίου – Αυγούστου 2021 ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης πρόκειται να συμμετέχει (έναντι αδράς αμοιβής) σε μία σειρά από διασυμμαχικές αποστολές κατά τις οποίες ο λιμένας θα λειτουργήσει σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα εξυπηρετώντας ταυτόχρονα με τα 7 θηριώδη μεταγωγικά που αναμένεται να καταπλεύσουν, την διαρκώς αυξανόμενη εμπορική κίνηση!

Δυστυχώς και λόγω των ζημιών που υπέστη το σιδηροδρομικό δίκτυο σε Πόρο και Άνθεια κατά την πρόσφατη κακοκαιρία δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τρένο για τις μεταφορές μας πρίν το τέλος Μαρτίου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και οθόνη

Σχετικά άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στον «αέρα» πλέον ο διαγωνισμός για την «Κατασκευή Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης», προϋπολογισμού 36 εκατ.

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουνίου 2021 0
Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ – Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης: Στον αέρα πλέον ο διαγωνισμός για την «Κατασκευή Ανατολικής…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Μεταφορικό ισοδύναμο για όλο τον Έβρο! Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Εβρίτικων προϊόντων είναι ζήτημα επιβίωσης!”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2018 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή του…