Ευχαριστήριο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης προς την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Ιανουαρίου 2018
814 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο κ. Λαμπάκη καθώς και τους Αντιδημάρχους κ. Βαταμίδη και κ. Κουκουράβα που με την βοήθεια τους και την κατανόηση τους πράξανε τα μέγιστα ώστε να αλλάξει η όψη των γηπέδων αντισφαίρισης στην Λεωφ. Δημοκρατίας κάτι που ομόρφυνε την πόλη μας.

Εμείς από την πλευρά μας όπως πάντα θα κάνουμε ότι μπορούμε με τις ιδέες μας και τις εισηγήσεις μας για την βελτίωση των συνθηκών αλλά και την δημιουργία υποδομών ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη που τόσο πολύ αγαπάμε.

Στα πλαίσια αυτά και με βάση την οικονομικότερη δυνατή λύση στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, προτείνουμε την δημιουργία 2 γηπέδων αντισφαίρισης στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου και των απαραίτητων εγκαταστάσεων (γραφεία, αποδυτήρια κλπ.)

Παραμένουμε στην διάθεση σας για εποικοδομητική συνεργασία για την εξέλιξη του αθλήματος και την βελτίωση της ζωής στην πόλη.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Με τιμή,

Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα