Ηλίας Τζιώρας: “Κάποιοι.. λίγοι δυστυχώς.. ικανοί συνεργάτες του Βαγγέλη Λαμπάκη τρέχουν ασταμάτητα να καλύψουν την ανυπαρξία όλων των άλλων”

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Μαΐου 2018
865 0

Γράφει ο κ. Ηλίας Τζιώρας (Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας):

Αυτό που θα γράψω τώρα θα στεναχωρήσει αρκετούς καλούς φίλους στην Αλεξανδρούπολη.. αλλά γίνεται καλοπροαίρετα και ελπίζω να αφυπνήσει κόσμο..

Την εποχή που τα Τρικάλα είναι η πόλη που ταυτίζεται με τις νέες τεχνολογίες, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανάδειξη του αστικού ιστού τους.. εμείς στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζουμε για τη μεγαλύτερη σημαία του πλανήτη.. ίσως και του σύμπαντος.. και για ένα Ρωσικο ξωκλήσι.. των Playmobil ή των Lego αμφιβόλου προελεύσεως..

Για να μην τα ισοπεδώνω όλα.. ο Λαμπάκης είναι στην 1η πεντάδα των Δήμων πανελλήνια σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλιων.

Επίσης κάποιοι.. λίγοι δυστυχώς.. ικανοί συνεργάτες του τρέχουν ασταμάτητα να καλύψουν την ανυπαρξία όλων των άλλων..

Τώρα λοιπόν που έκαναν αυτά τα γιγαντιαία έργα.. όσοι είναι μόνο για φιέστες και πανηγύρια.. ας απομακρυνθούν από τον Βαγγέλη ώστε να μπορέσουν οι υπόλοιποι να κάνουν και καμιά σοβαρή δουλειά..

Αυτή η Λεσχη Αλεξανδρουπολιτών ξεκίνησε με πολύ άσχημα δείγματα φαραωνισμου και παρωχημένων ιδεών..

Σχετικά άρθρα

«ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς» – Εκδήλωση της ΝΔ και του ΙΔΚΚ για τα ζώα συντροφιάς

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2018 0
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθη σήμερα σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος…

302 νέα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2020 0
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε σήμερα 3.209 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19, στη χώρα, εκ των…