Ηλίας Τζιώρας: “Κάποιοι.. λίγοι δυστυχώς.. ικανοί συνεργάτες του Βαγγέλη Λαμπάκη τρέχουν ασταμάτητα να καλύψουν την ανυπαρξία όλων των άλλων”

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Μαΐου 2018
1033 0

Γράφει ο κ. Ηλίας Τζιώρας (Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας):

Αυτό που θα γράψω τώρα θα στεναχωρήσει αρκετούς καλούς φίλους στην Αλεξανδρούπολη.. αλλά γίνεται καλοπροαίρετα και ελπίζω να αφυπνήσει κόσμο..

Την εποχή που τα Τρικάλα είναι η πόλη που ταυτίζεται με τις νέες τεχνολογίες, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανάδειξη του αστικού ιστού τους.. εμείς στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζουμε για τη μεγαλύτερη σημαία του πλανήτη.. ίσως και του σύμπαντος.. και για ένα Ρωσικο ξωκλήσι.. των Playmobil ή των Lego αμφιβόλου προελεύσεως..

Για να μην τα ισοπεδώνω όλα.. ο Λαμπάκης είναι στην 1η πεντάδα των Δήμων πανελλήνια σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλιων.

Επίσης κάποιοι.. λίγοι δυστυχώς.. ικανοί συνεργάτες του τρέχουν ασταμάτητα να καλύψουν την ανυπαρξία όλων των άλλων..

Τώρα λοιπόν που έκαναν αυτά τα γιγαντιαία έργα.. όσοι είναι μόνο για φιέστες και πανηγύρια.. ας απομακρυνθούν από τον Βαγγέλη ώστε να μπορέσουν οι υπόλοιποι να κάνουν και καμιά σοβαρή δουλειά..

Αυτή η Λεσχη Αλεξανδρουπολιτών ξεκίνησε με πολύ άσχημα δείγματα φαραωνισμου και παρωχημένων ιδεών..

Σχετικά άρθρα

«Τυχερή» η κάνναβη στο Τυχερό Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Αυγούστου 2017 0
Εύφορο έδαφος βρήκε η κάνναβη στο Τυχερό Έβρου, όπου πέρυσι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά δοκιμαστικά σε δύο αγροτεμάχια. Το συμπέρασμα…

O νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Μαΐου 2020 0
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ Αρχιπύραρχος…