87 φιάλες αίμα πρόσφεραν οι κάτοικοι του Σουφλίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:04
366 0

Η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή στην Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σουφλίου – Η Αλληλεγγύη από κοινού με τον ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους, μας υποχρεώνει να εκφράσουμε την ευγωμοσύνη και τις ευχαριστίες σε όλους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΠΝΑ για την σημαντική του συνδρομή στη συγκέντρωση 87 μονάδων αίματος. Τέλος να σημειωθεί, παράλληλα με τις ευχαριστίες, η συμβολή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού στην τήρηση των κανόνων ορθής προσέλευσης και ελέγχου στο χώρο της Αιμοδοσίας.

Όσο γι αυτούς που έπρεπε να προσέλθουν, για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, αλλά δεν εμφανίστηκαν, τους περιμένουμε τον Αύγουστο.

Πασχάλης Χριστοδούλου

Σχετικά άρθρα

Ευάγγελος Λαμπάκης: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα το ΚΚΕ και  ελεγχόμενες από αυτό οργανώσεις δημοσιοποιούν κείμενα με τα οποία στρέφονται ενάντια στο πρόσωπό μου”

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαΐου 2018 0
      Το τελευταίο χρονικό διάστημα το ΚΚΕ και  ελεγχόμενες από αυτό οργανώσεις δημοσιοποιούν κείμενα με τα οποία στρέφονται ενάντια στο πρόσωπό…