Συνάντηση Τσίπρα με βουλευτές απο Αν. Μακεδονία και Θράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Δεκεμβρίου 2015
627 0

O πρωθυπουργός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις κατ’ ιδίαν επαφές με τους βουλευτές, με στόχο να προλάβει τα… απρόοπτα.

Και η χθεσινή συνάντηση με τους βουλευτές από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκη έγινε σε καλό κλίμα, παρότι δεν έλειψαν τα παράπονα.

Θέματα όπως οι υποδομές, η βιομηχανία, ενεργειακά ζητήματα αλλά και τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού τέθηκαν εκ μέρους των βουλευτών, οι οποίοι ζήτησαν, όπως είπε στο iefimerida.gr βουλευτής από τον Έβρο, «πέρα από τη μεγάλη διαπραγμάτευση να υπάρξει σχέδιο για την καθημερινότητα».

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του, κατέγραψε τα προβλήματα και δεσμεύθηκε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός με τους υπουργούς, ενώ έκανε λόγο για ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί ο γύρος διαβουλεύσεων του πρωθυπουργού με τους βουλευτές, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, ώστε να εκπονηθεί ένα πλάνο υλοποίησης δράσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση Σταύρου Κελέτση στη Βουλή για τα προβλήματα του Αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2020 0
Στα προβλήματα του Αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε, χθες, με παρέμβασή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης. Κατά τη συνεδρίαση…

Πρόσβαση στο φυσικό αέριο αποκτούν 6 πόλεις της ΑΜΘ – 29.608.416 ευρώ δίνει η Περιφέρεια από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για 493 χιλιόμετρα δικτύου

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Δεκεμβρίου 2018 0
Υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο η ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας του…

Γιώργος Ουζουνίδης : Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες υλοποιείται!

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Αυγούστου 2020 0
Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες…