Συνάντηση Τσίπρα με βουλευτές απο Αν. Μακεδονία και Θράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Δεκεμβρίου 2015
723 0

O πρωθυπουργός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις κατ’ ιδίαν επαφές με τους βουλευτές, με στόχο να προλάβει τα… απρόοπτα.

Και η χθεσινή συνάντηση με τους βουλευτές από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκη έγινε σε καλό κλίμα, παρότι δεν έλειψαν τα παράπονα.

Θέματα όπως οι υποδομές, η βιομηχανία, ενεργειακά ζητήματα αλλά και τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού τέθηκαν εκ μέρους των βουλευτών, οι οποίοι ζήτησαν, όπως είπε στο iefimerida.gr βουλευτής από τον Έβρο, «πέρα από τη μεγάλη διαπραγμάτευση να υπάρξει σχέδιο για την καθημερινότητα».

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του, κατέγραψε τα προβλήματα και δεσμεύθηκε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός με τους υπουργούς, ενώ έκανε λόγο για ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί ο γύρος διαβουλεύσεων του πρωθυπουργού με τους βουλευτές, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, ώστε να εκπονηθεί ένα πλάνο υλοποίησης δράσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης: “Η Ανάπτυξη άργησε μια μέρα…” – Μαζί με το Ζεόλιθο Πετρωτών ας κοιμηθεί καλύτερα και η «Ανάπτυξη»

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Απριλίου 2017 0
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   Έδρα (Ταχ. Δ/νση): Αμμοχώστου 2 & Παπαναστασίου γωνία, Τ.Κ. 68132 Αλεξανδρούπολη Τηλ. επικοινωνίας: 6945849355  _ …

Χριστόδουλος Τοψίδης: “Η εξαγγελθείσα αύξηση του κατώτατου μισθού, μόνο ανησυχία και αβεβαιότητα μπορεί να προκαλέσει στην αγορά”

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιανουαρίου 2019 0
Η εξαγγελθείσα από την κυβέρνηση αύξηση του κατώτατου μισθού, μόνο ανησυχία και αβεβαιότητα μπορεί να προκαλέσει στην αγορά και την…