ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για την διαχείριση του πάρκου Αλτιναλμάζη καθώς έληξαν οι συμφωνηθέντες προθεσμίες μεταξύ στρατού και δημοτικής αρχής.

Και οι δύο πλευρές αντιμετωπίζουν τον ζωτικής σημασίας αυτό χώρο σα χαρτί σε παρτίδα πόκερ και η όλη συζήτηση είναι ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα.

Την ίδια ώρα :

-που οι επιλογές για τους εργαζόμενους και τα παιδιά μας περιορίζονται συνεχώς και η όποια εξωσχολική δραστηριότητα έχει το αντίτιμό της

– που οι δωρεάν χώροι άθλησης ρημάζουν ο ένας μετά τον άλλο

-που τα αθλητικά σωματεία «σφάζονται» για δύο ελεύθερες ώρες να κάνουν τα τμήματα προπόνηση

-που οι χώροι πρασίνου αφήνονται στο έλεος τους

…δήμος και στρατός παίζουν πάνω στις ανάγκες των πολιτών.

Στον συγκεκριμένο χώρο είχε συμφωνηθεί η δημιουργία σχολικών εγκαταστάσεων, αθλητικών χώρων και επιπλέον χώρος πρασίνου και αναψυχής. Από τη μία η δημοτικές αρχές η μία μετά την άλλη δεν ολοκληρώνουν το σχέδιο και από την άλλη η ηγεσία του στρατού κάνει τον καμπόσο καθώς ζητάει ανταλλάγματα για τη χρήση του χώρου από τους πολίτες της πόλης.

Να σημάνει πραγματικός συναγερμός σε όλη την Αλεξανδρούπολη και να διεκδικήσουμε και να επιβάλουμε την έναρξη των εργασιών και την καθολική λειτουργία του πάρκου προς το συμφέρον όλων μας.

Είναι ώρα να συζητάμε για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, της ζωής μας συνολικά και όχι να επιτρέψουμε περαιτέρω κατρακύλα. Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι έχουμε τεράστια ανάγκη από δωρεάν χώρους προς χρήση για άθληση, πολιτισμό, εκπαίδευση δική μας και των παιδιών μας.

Η δημοτική αρχή, μετά το οφσάιντ του Φλοίσβου, τώρα πάει να χάσει τον πιο μεγάλο ελεύθερο χώρο της πόλης, που περιλαμβάνει και το μόνο αίθριο πλέον θέατρο και όλες τις εγκαταστάσεις που έχουν έως τώρα δημιουργηθεί.

Η ηγεσία του στρατού πουλάει και αγοράζει δημόσιους χώρους και συμπεριφέρεται σαν εταιρεία real estate. Δίχως ενδοιασμό και ενώ για τους ΝΑΤΟικούς δίνονται εγκαταστάσεις, δημιουργούνται νέες, ξοδεύεται χρήμα και έμψυχο δυναμικό, για τους πολίτες της πόλης, που πάρα πολλοί υπηρετούν και στις ένοπλες δυνάμεις ζητάει μερικά εκατομμύρια ενοίκιο… ΝΤΡΟΠΗ!

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε σωματείο, σύλλογο, κάθε αλεξανδρουπολίτη να μην επιτρέψει αυτό το έγκλημα.

-Δίνουμε μία πρώτη απάντηση με συγκέντρωση και συνέντευξη τύπου την Κυριακή 20 Φλεβάρη στην είσοδο του πάρκου.

-Καλούμε σε συντονισμό των δράσεων μας το επόμενο διάστημα με αίτημα Το πάρκο να μείνει στο λαό της πόλης.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΦΕΡΩΝ-ΣΟΥΦΛΙΟΥ  “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

Προηγούμενο άρθροΔωρεά αξίας 100.000€ στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Για μας εξωτερική πολιτική είναι η Συμφωνία των Πρεσπών… για εσάς η παραχώρηση της Αλεξανδρούπολης στις ΗΠΑ…