«Μια συναυλία Αγάπης Προσφοράς και Ελπίδας διοργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ “ΟΡΦΕΑΣ” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ αφιερωμένη στους πληγέντες συμπατριώτες μας, από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή μας .

H Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη, με τίτλο-σύνθημα “Μόνος του κανείς”, θα συμμετέχουν όλες σχεδόν οι έντεχνες ερασιτεχνικές χορωδίες του Έβρου, ως μια μικρή προσφορά των χορωδών στους συνανθρώπους μας που έχασαν τις περιουσίες τους.

Όλα τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν για τις υλικές ανάγκες των αγροτοκτηνοτρόφων συμπολιτών μας και κυρίως των μελισσοκόμων , που επλήγησαν περισσότερο, ως συμβολική πράξη αλληλεγγύης όλων μας .

Οι 300 περίπου χορωδοί από Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, που θα λάβουν μέρος , σας καλούν να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, ώστε να δείξουμε ότι στα δύσκολα θα τα καταφέρουμε, ότι “κανένας δεν είναι μόνος του.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κεντρικού ‘Εβρου.

Σας περιμένουμε όλους με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης ».

Για πληροφορίες, διευκρινήσεις και συνεντεύξεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Χριστόδουλο Μουρίκα στο τηλ 6934046052 ή στο email: chrismourikas@hotmail.com

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΟΥΡΙΚΑΣ

Προηγούμενο άρθροΠού βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)
Επόμενο άρθροΙωάννης Σπαθόπουλος: “Ξενώνα για άτομα με ειδικές ανάγκες στον Απαλό, μέσα στο πρόγραμμά μας”